Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
rii
nagyúr
''...................lehet valaki nem tudja feltenni, de akkor az sztem durva HW utkozes ..... vagy IRQ, .... nekem is van egy gep, ... be se tud boot-olni ..... de a havwer gepere szinten felvagtam ropke 20 perc alatt full-ra .....................''
szal a boot CD nem tud boot-olni ... EHHH... sorry -
rii
nagyúr
szerintem meg iszonyat jo az UHU ....
Debian alapokon van ... csakhogy .... nekem mar van egy pici Linuxos multam, de a Debian Woodyt 2-3 hetig tartott mire osszejott minden.
(7-8x kerenl fordigatas, 10-15x NVIDIA driver fordigatas, 10-15 ALSA fordigatas)
most mar felmenne 4 oras munkaval.....
Ugyanakkor a szinten Debianos alapokon nyugvo UHU Linux 16 perc installal alatt tobbet tudott a mint a woody 4 oras munkaval ..... pl: 85Hzn kuldi a monitort ....
szal jo az a UHU .....
lehet valaki nem tudja feltenni, de akkor az sztem durva HW utkozes ..... vagy IRQ, .... nekem is van egy gep, ... .be se tud boot-olni ..... de a havwer gepere szinten felvagtam ropke 20 perc alatt full-ra ......
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Androidos tablet topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen routert?
- GL.iNet OFF topik
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest