Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
rii
nagyúr
''...................lehet valaki nem tudja feltenni, de akkor az sztem durva HW utkozes ..... vagy IRQ, .... nekem is van egy gep, ... be se tud boot-olni ..... de a havwer gepere szinten felvagtam ropke 20 perc alatt full-ra .....................''
szal a boot CD nem tud boot-olni ... EHHH... sorry -
rii
nagyúr
szerintem meg iszonyat jo az UHU ....
Debian alapokon van ... csakhogy .... nekem mar van egy pici Linuxos multam, de a Debian Woodyt 2-3 hetig tartott mire osszejott minden.
(7-8x kerenl fordigatas, 10-15x NVIDIA driver fordigatas, 10-15 ALSA fordigatas)
most mar felmenne 4 oras munkaval.....
Ugyanakkor a szinten Debianos alapokon nyugvo UHU Linux 16 perc installal alatt tobbet tudott a mint a woody 4 oras munkaval ..... pl: 85Hzn kuldi a monitort ....
szal jo az a UHU .....
lehet valaki nem tudja feltenni, de akkor az sztem durva HW utkozes ..... vagy IRQ, .... nekem is van egy gep, ... .be se tud boot-olni ..... de a havwer gepere szinten felvagtam ropke 20 perc alatt full-ra ......
Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő