- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
rii
nagyúr
''...................lehet valaki nem tudja feltenni, de akkor az sztem durva HW utkozes ..... vagy IRQ, .... nekem is van egy gep, ... be se tud boot-olni ..... de a havwer gepere szinten felvagtam ropke 20 perc alatt full-ra .....................''
szal a boot CD nem tud boot-olni ... EHHH... sorry -
rii
nagyúr
szerintem meg iszonyat jo az UHU ....
Debian alapokon van ... csakhogy .... nekem mar van egy pici Linuxos multam, de a Debian Woodyt 2-3 hetig tartott mire osszejott minden.
(7-8x kerenl fordigatas, 10-15x NVIDIA driver fordigatas, 10-15 ALSA fordigatas)
most mar felmenne 4 oras munkaval.....
Ugyanakkor a szinten Debianos alapokon nyugvo UHU Linux 16 perc installal alatt tobbet tudott a mint a woody 4 oras munkaval ..... pl: 85Hzn kuldi a monitort ....
szal jo az a UHU .....
lehet valaki nem tudja feltenni, de akkor az sztem durva HW utkozes ..... vagy IRQ, .... nekem is van egy gep, ... .be se tud boot-olni ..... de a havwer gepere szinten felvagtam ropke 20 perc alatt full-ra ......
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest