Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
steveetm
őstag
válasz
Cathfaern
üzenetére
szóval debianból van stable/testing/unstable. hívják woodynak sargenak és sidnek is őket.
az uccsó stable kiadás a woody 3.0r1, www.debian.org ról le lehet szedni, 7 cd, ekkor nem kell hozzá net. Mint említettem 1es cd elég, arról netet fellövöd, és apt-get rulla:)) )
Én egyébként sidet használok, ált nagyon új dolgok vannak benne mindig, lehetnek bugok, de olyat ami totál megkeseríti az életed még 1et se láttam, vagy legfeljebb pár óra múlva már jött is az upgrade...
Egyébként debian nagy előnye(nemtom többi distrib mennyire tud ilyet), pl van egy 2.0 ás potatoed, ami elég régi. apt-get nek megadod a sides sourcekat(két sor talán...) apt-get update, apt-get upgrade és frissíti a pár éves renccered a legújabbra.
Ja igen, van még egy experimental distribje is a debiannak, de ehhez külön kell leszedned a csomagokat, de még újabb dolgok vannak benne mint unstableban:)
Üdv.: steveetm
Aktív témák
- Analóg fényképezés
- Gran Turismo
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xcover 7 128/6
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest