- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Aktív témák
-
steveetm
őstag
válasz
Cathfaern #16 üzenetére
szóval debianból van stable/testing/unstable. hívják woodynak sargenak és sidnek is őket.
az uccsó stable kiadás a woody 3.0r1, www.debian.org ról le lehet szedni, 7 cd, ekkor nem kell hozzá net. Mint említettem 1es cd elég, arról netet fellövöd, és apt-get rulla:)) )
Én egyébként sidet használok, ált nagyon új dolgok vannak benne mindig, lehetnek bugok, de olyat ami totál megkeseríti az életed még 1et se láttam, vagy legfeljebb pár óra múlva már jött is az upgrade...
Egyébként debian nagy előnye(nemtom többi distrib mennyire tud ilyet), pl van egy 2.0 ás potatoed, ami elég régi. apt-get nek megadod a sides sourcekat(két sor talán...) apt-get update, apt-get upgrade és frissíti a pár éves renccered a legújabbra.
Ja igen, van még egy experimental distribje is a debiannak, de ehhez külön kell leszedned a csomagokat, de még újabb dolgok vannak benne mint unstableban:)
Üdv.: steveetm
Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest