Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fritz Teufel

addikt

válasz Jester01 #1820 üzenetére

Kézzel állítom három fokozatban, de erre csak Gnome alatt találtam megoldást, sehol máshol. Egyébként, ha visszaveszem a ventilátorokat a 'low' fokozatra, akkor szépen csendes a gép, kicsit belassul. Ha azonban rányitom a qBittorrent-et, pár másodperc múlva az egész Linux lefagy, mintha folyékony hidrogénbe mártották volna. Néha csak a xorg, de nem lehet manuálisan kilőni és kénytelen vagyok rebootolni, mintha minden lefagyott volna.
    Azon gondolkodtam, hogy talán az lehet a baj, hogy a laptop 6 éves elmúlt és még nem volt kitakarítva soha. Azonban látom, hogy a 2-3-4XXX-es ATI kártyákkal mások is szívnak. Nos, ezért nem fogok venni többet ATI kártyás gépet venni. Esetleg az lenne még megoldás, ha én is valami régi Linuxot tennék fel. A Debian 6.5 nem volt elég régi, az is fagyott. Igaz, ott soha nem a teljes rendszer, csak a xorg. Ebből is látszik, hogy mennyire stabil vagy mi.

[ Szerkesztve ]

Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2

Új hozzászólás Aktív témák