Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Genialis
aktív tag
Ofisz kompi: Egesz turheto a dolog, de jo hogy nem zokkenomentes. Csoda, hogy ennyit vissza tudtak fejteni az m$ csodaformatumaibol. Szerintem probald ki, es ha valami eletbevago nem megy akkor hanyagold az egeszet.
mpeg, DVD: Ezzel mar nincs gond szerencsere. Mplayer.
Linuxos kvek: Szvsz a nativ kod nem lassabb. Ha wine-vel inditasz el egy DX-es jatekot (tegyuk fel, hogy el is indul) akkor valamivel lassabb mint nativ win32, vel jo, hogy mert ala kell szimulalni.
Hat a zokszigen kihasznalasara nem jo, de teccikerteni?
Amugy amit igy hibat eddig (ket eve desktopon orrverzesig) tapasztaltam a kernelben az a lemezkezeles. Ha elkezdesz masolni, akkor mast mar azon a lemezen mellette nem nagyon csinalsz. Valahogy az eroforrasmegosztas el van kefelve ezen a teren. -
Cathfaern
nagyúr
1. Nem igaz. A Linuxos oppenoffice beolvassa a sima Office összes formátumát (fordítva nem igaz! Erre vigyázz)
2-3. Nem, nem tudod őket ugyanúgy megnézni. Hanem sokkal jobban :DD Van egy magyar fejlesztésű mplayer nevű program. Ez a világ legjobb multimédiás lejátszója (bár azt nem tudom, hogy DVD-t viszi-e. De biztos van rá megfelelő program).
4. Semennyire. Persze ha a megfelelő driver fenn van (ATI-hoz nem, Nvidia-hoz külön kell felrakni) Sőt, egyesek gyorsulást tapasztaltak.
5. Ezt a kérdést nem igazán értem.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest