- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
rATdrAgOn #45 üzenetére
Tudom, mi az MTA és a MUA. :)
Azt hittem, logikusan következik a szövegkörnyezetből, hogy én a ''(/usr/sbin/)sendmail'' nevű parancsról írtam (ami tipikusan MTA csomagok része), mivel feltételeztem, hogy erre vonatkozott a kérdés.
Ha félreérthető volt, amit írtam, akkor sorry. :)
Szerk.: Á, most már látom, hogy PWR nem erről érdeklődött, kicsit elnéztem.
[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
Amennyiben a parancssori mail program alatt a sendmail-t érted, akkor a ''man sendmail''-t érdemes áttanulmányozni. Az én rendszeremen pl. a sendmail az ''/etc/ssmtp/ssmtp.conf'' file-ban levő ''mailhub='' bejegyzés alapján dönti el, hogy melyik SMTP szervernél próbálkozzon.
-
WN31RD
addikt
Megjegyzem, a .deb csomagok azért nagyon jól használhatóak, bár nem akarok senkit lebeszélni a .tar.gz/.tar.bz2-ről, főleg nem a Gentoo esetében. :)
''Amúgy az ilyen statikus progik azért nem az igaziak egy sokprogramos rendszerben, mert egy rakás lemezhelyet elvihetnek fölöslegsen''
Ami a mostani merevlemezárakat figyelembe véve általában nem lenne nagy probléma... csakhogy a sok cuccot betölteni is tovább tart, és memóriát is sokkal többet eszik.
A Live CD-t Gentooból csinálod?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest