Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
rATdrAgOn
üzenetére
Tudom, mi az MTA és a MUA. :)
Azt hittem, logikusan következik a szövegkörnyezetből, hogy én a ''(/usr/sbin/)sendmail'' nevű parancsról írtam (ami tipikusan MTA csomagok része), mivel feltételeztem, hogy erre vonatkozott a kérdés.
Ha félreérthető volt, amit írtam, akkor sorry. :)
Szerk.: Á, most már látom, hogy PWR nem erről érdeklődött, kicsit elnéztem.
[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
Amennyiben a parancssori mail program alatt a sendmail-t érted, akkor a ''man sendmail''-t érdemes áttanulmányozni. Az én rendszeremen pl. a sendmail az ''/etc/ssmtp/ssmtp.conf'' file-ban levő ''mailhub='' bejegyzés alapján dönti el, hogy melyik SMTP szervernél próbálkozzon.
-
WN31RD
addikt
Megjegyzem, a .deb csomagok azért nagyon jól használhatóak, bár nem akarok senkit lebeszélni a .tar.gz/.tar.bz2-ről, főleg nem a Gentoo esetében. :)
''Amúgy az ilyen statikus progik azért nem az igaziak egy sokprogramos rendszerben, mert egy rakás lemezhelyet elvihetnek fölöslegsen''
Ami a mostani merevlemezárakat figyelembe véve általában nem lenne nagy probléma... csakhogy a sok cuccot betölteni is tovább tart, és memóriát is sokkal többet eszik.
A Live CD-t Gentooból csinálod?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Iphone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! I7 4790K / RX 5700XT 8GB / 16GB / 512 SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest