Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: A végtelenbe...
Aktív témák
-
PWR
aktív tag
Hello proximus,
vegre volt egy kis idöm es ki tudtam probalni a bootlemez kesziteset. egy kis problemaba ütköztem, leirom, pontosan mit csinaltam:
dd if=/dev/fd0 of=floppy.img - erre kiirta, hogy 2880+0 records in (es out)
elinditottam a grub-ot (grub --no-floppy)
device (fd0) floppy.img - ezutan nem irt ki semmit, csak visszaadta a grub-promptot
root (hd0,5) - az elsö lemez hatodik particiojan van a boot particio, ezert adtam ki igy, erre kiirta,hogy filesystem type is ext2fs, partition type 0x83
setup (fd0) - ezutan a szokasos dolgokat irta ki, de az utolso sorokban hibaüzit adott: Running ''embed /grub/e2fs_stage1_5 (fd0)''...failed (this is not fatal) es ugyanez a message (hd0,5)-el. Nem foglalkoztam vele - hisz nem fatal :) - es kiadtam a grubbol kilepes utan a dd if=floppy.img of=/dev/fd0 -at. erre ugyanugy 2880+0 records in/out. Ha megnezem a lemez tartalmat, nincs rajta semmi ma, csak a lost-found könyvtar. Nem tudom hol szurtam el, tudnal segiteni?
es lenne meg egy kerdesem: a gnome hogy indithato el (gondolok arra, hogy a kde a startkde paranccsal - vnc-hez kene)
köszi szepen!
Aktív témák
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Akciókamerák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest