Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Meggyi001: A kérdés...
Aktív témák
-
kicsimo18
csendes tag
válasz
Claude Leon
üzenetére
okés kösz

-
kicsimo18
csendes tag
válasz
Claude Leon
üzenetére
értem köszi a hasznos infókat,nagyon kis pályás vagyok linux alatt így nemtudnál segíteni hol tudom meg rutilt csomag fent van-e????

-
kicsimo18
csendes tag
válasz
Claude Leon
üzenetére
TP-link WR541G/542G v4 081520EF a router és ppoe WAN connection van beállítva dhcpvel illetve wifi beállítva+ilyenek, vagy nem tudom milyen "rendszerre gondolsz" ?

-
kicsimo18
csendes tag
Üdv a fórumon!
A problémám a következő lenne:
ma egy kis classmate pc-re sikerült ubuntu-t (10.10) telepítenem,a probléma az hogy mikor wifi (TP-link TL-WN321G) adapteren keresztül szeretnék csatlakozni azt írja "nem sikerült ip címet kapni" megpróbáltam ,hogy statikus ip-t adok meg a routerben illetve felvettem a mac címet is a routerben de úgy sem kap ip-t!
más eszközök tökéletesen működnek a vezeték nélküli hálózaton!Nincs valakinek elképzelése hogy miért nem kap ip-t??? 
ha kábellel kötöm össze akkor egy az egyben kap ip-t és van Internet...nem igazán értem most ezt!várom a válaszokat,köszönöm Üdv.
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest