Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Linuxot szeretnék ismét felrakni a laptopomra: (Ubuntu nem az igazi, bár ha van rá mód, amivel a hibákat is lehet orvosolni akkor okés, mert mindig szerettem őt! )
- Memória használat legyen alacsony! (Sajnos nálam az ubuntu 10.04, 11.04 is nagyon magasan ette a memóriát... akár a 2.8Gb is, úgy-hogy csak böngésző (5 fül) és egy szövegszerkesztő volt nyitva - utólag kiderült, hogy az Ubi folyton benne hagyja a rendszerben a megnyitott progikat, nem lőtte le a 10.10-es nem volt rossz, ott ez megszűnt! Teljesen barát volt a 1,3 Gb-os memória használat. Viszont a 10.10-es Ubi nem kell, volt vele valami gond, igen, ahogy frissítettem a 11.04-re ismét visszatért a memória zabálás... és félő, hogy a későbbi 11.10-nél is visszatérne, hogy közben frissít a 11.04-re)
- Gnome3 ! (Unity kizárva, lentebb írom miért) Kde 3.5 párti voltam az új nem, sehogy sem jön be. És szeretem ha szép az asztal
- Energiahatékony legyen! Ez alatt azt értem (és elnézést, hogy a Win7-et hozzom szóba), hogy a gépet ne melegeítse nagyon... (HDD, CPU) , illetve bírjon már 2 órás akku időt... (a Win7 kibírja a 3h vagy 3h15min-et... De a legújabb Ubuntu-nál nagy csalódás volt az 1,5 óra... (aksi nem ment tönkre! utána a win7 lazán kiszívta belőle a 3 órát)
- kiterjesztett asztal funkció legyen benne! Ubi-ban ez is gond volt, hogy külső monitort hiába dugtam rá, az extend display (kiterjesztett asztal funkciót) nem tudtam elérni... Hiába böngésztem a netet, kérdezgettem a fórumokat. Igen, nekem erre szükségem van.
- Könnyen lehessen használni (Fedora nem jött be..., nem elég felhasználó barát. Suse meg olyan furcsa nekem, bár a legújabbat nem próbáltam, szóval érezni, hogy az Ubuntu más)
- Rendszer felállás azért ne tartson sokáig! (ubi alulról közelítette mindig a win7-emet, a legújabb... és ez úgy nem tetszett, hogy kitolodott a rendszer betöltési ideje a 10.10-hez képest)
- Fejlesztés is könnyű legyen vele: Python, PHP, Java :-)
Vagy szerintetek használjam a 10.10-et gnome3-at telepítsem rá, és akkor uccu neki, majd amikor kijön a 11.10 akkor telepítem rá?
-
Lacces
őstag
válasz Jester01 #11186 üzenetére
Engem nem érdekel, hogy milyen disztro vagy hogy Windows vagy Linux vagy Mac, én mind3-al jól elvagyok, nálam egy a lényeg, automatán működjön!
Egy fedorát még max megnézek a kiterjesztett ablakra, de ubuntu alatt = halál! Ha a hivatalos fórumon is visszaírnak rá, hogy ez nem lehetséges, vagy csak nagy hackelés árán...
Nem baj az a cache dolog :-D De nálam nem vette vissza automatán, inkább belassult a rendszer :-D Addig tolta amíg a 3Gb-ot nem döngötte, onnan már pörgette a procit. Automatán működjön jól, ne pedig kézzel piszkáljam, mert attól hülyét kapok.
linuxban is be lehet kapcsolni C1E-t, NoHZ-t, processzor és grafikus mag frekvencia/feszültség szabályzást, merevlemez leállítást, stb. Túl nagy különbségnek nem illene lennie.
Ilyen leírásra hogyan kell a google-n rákeresni? Én most rákerestem, de inkább bug reportokat dobál ki.Azért köszönöm a választ, ámbár disztró javaslatnak jobban örülnék :-)
-
Lacces
őstag
válasz Jester01 #11188 üzenetére
Jaja, tényleg nem írtam a videokarit. Az egy Ati 5470-es, az Nvidiával megy, azt tudom, hogy aki linuxot akar használni, annak kötelező az nvidia videokari. Meg Asus laptop
Ott végül is aktív levlista után találtam egy egyszerű progit! Csak annak egy hátránya volt, hogy mindkét monitorra ugyanazt a felbontást adta ki, és az nem volt szemnek optimális...
C1E-t köszi, azt megnézem mindjárt!
-
Lacces
őstag
válasz Jester01 #11190 üzenetére
Nah, látod-látod... Te vagy az én emberem! :-D
Ha majd mégegyszer ez lesz a gondom, hozzád fordulok.Igen emléxem az Ati-sra de pontosan nem tudom, hogy mi volt a bibi, az a lényeg, hogy valamit mindig letiltott ha kiterjesztett panelre mentem... de az a letiltott dolog kellett, valamiért nem volt frankó!
Majd jelentkezem, ha gebasz lesz ez ügyben, amúgy zaklathatlak majd emiatt? :-D
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Nem igazán tudtam, hogy melyik topic a megfelelő a linuxosok közül. Végül ezt választottam.
Keresek egy progit Ubuntu 11.10-re (de ez szerintem lényegtelen), ami kábé ugyanazokat a funkciókat tudja, mint a notepad++ progi. Vagy amelyik a legjobban megközelíti.
Érdekel, van-e ilyen program. És ha igen, melyiket ajánljátok! -
Lacces
őstag
Köszönöm mindenkinek a hsz-t. A linkes jó volt
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Van olyan disztró ami az Ubuntu féle Wubi (Windowson belüli telepítést) megoldással rendelkezik?
-
Lacces
őstag
Melyik tűzfalat érdemes Linuxon használni?
Az ufw nem igazán jön be. Mert mindig manuálisan kell elindítanom. Ez nem jó.
A másiknál meg nekem kell mindent kézileg beállítanom.Itt jön a windowsos múltam. Szal egy olyan tűzfal kell mint a win-ek alatt, pár kattintás és automatán működik.
( Ne vegyétek sértésnek, de olyan hsz-t nem várok, hogy linuxra nincs vírus... ez a trollkodás már nehezen megy le a torkomon )
-
Lacces
őstag
válasz MacCaine #12133 üzenetére
Köszi, ez tényleg jó. Ez tetszik. Oh meg ez minden bejelentkezéskor magától elindul, baba
Siriusb és sh4d0w. Bocs, félre érthetően fogalmaztam. Tűzfal én is tudom, hogy nem vírusokra van. Nem úgy értettem.
Az ilyen mentalitást nem szeretem a linuxos tábortól:
Például Vírusokra való állításuk (most vegyük bele a trójai progikat is)
Hanem, hogy elegem van az olyan hsz-ekből amikor jönnek az aktív linux fanatikusok, hogy Linuxra nincsen vírus, minek akarok én rá vírusírtót rakni stb. (Linux szerveren mutatták)
Én mondjuk láttam linuxon vírust, mutattak nekem egyet, trójait is, ami szépen átvette a gép feletti uralmat (volt egy hiba linuxban sokáig, valamelyik porton lehetett támadni).És nem akartam olyan hsz-t, hogy most jön nekem ide, hogy minek neked tűzfal?
Meg szeretem ha linuxon tényleg képes magától elindulni néhány progi, ufw-ben ilyet nem találtam, őt mindig kézzel bekapcsolni, nekem nem para.
De pl.: nem csak én használom a gépet, hanem mondjuk anyám is, kisebb tesóim is.[ Szerkesztve ]
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Tudtok megbízható monitor pixel ellenőrző progit linuxra?
( Van egy nagy furcsaság a Linux vs Windows témában, Linuxok alatt, a laptop kijelzőjén egy halott pixel van, Windows alatt meg nem... ) -
Lacces
őstag
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Tudtok tuti módszert / progit arra, ami ugyanúgy tudja megjeleníteni Linux alatt (Libre vagy Open office, bármi) a docx fájlokat, mint a MS Office alatt?
-
Lacces
őstag
válasz BigManus #12214 üzenetére
Például kérdőív-nél van így, hogy amikor egy négyszet / téglalap van, ahova X-ket kellene rakni (nemtom, hogy MS-ben ez milyen eszköz)
Na azt a Libre Office egy kis téglalapként jeleníti meg az összeset egymáson... meg a formátumot is szétzúzza.
A poén, a gDocs jól jeleníti meg, de szerkesztésnél szét esik az esik kérdőív, a Skydrive-os (hivatalos MS Office) is jobban szétesik az egész doksi formája, mint Libre Office-ban
Bár remélem, hogy az Intel mérnökei majd segítenek ezen mihamarabb
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Laptopra akarok új linux disztrót felküldeni: Most ubuntu 12.04 béta van, az elején tetszett nagyon, de a frissítések után már olyan ühm... nem az igazi. Meg a szokásos .04-re jellemző memória gondok vannak vele. És már unnom... 10.04-től nálam ez folyamatosan jön, az összes .04-nél.
Fedorára gondoltam, de ez jól kezeli az ATI kártyákat? (Energia takarékosan?) Több monitoros opció milyne?
Illetve ami nálam még elsődleges szempont, hogy lehetséges, hogy később szeretnék majd beágyazott rendszerekkel (embedded system) foglalkozni, amelyek felhasználják a linuxot is.
Hogyha ez majd érdekel, akkor melyik linux disztrót válasszam?Azt tudom, hogy Ubuntunál lesz majd ilyen kiadás is, így maradna, max a netet túrom fel. A fedora esetében ebben már annyira nem vagyok biztos, az inkább szerveresnek tűnik nekem.
Plusz a fedora több helyet kér magának a partíción.OpenSuse valahogy nem jött be, meg az új KDE sem.
Ti mit mondtok?
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Nemtom, hogy mennyire gnu/linux disztró függő a kérdésem ezért teszem fel itt.
HP Device Manager-ben kérnék segítséget.
OP: Ubuntu 12.04. 64bit, Printer: HP5600
Ezt a drivert és szoftver töltöttem le és telepítettem a nyomtatóhoz: HP Linux Imageing and Printer
Működik is nagyjából... minden. Tudok nyomtatni, szkennelni, ha csak a nyomtatót rakom fel. De alapból ugye felrakja a faxot is. És ha felrakom a faxot, valahányszor a nyomtatás gombra kattintok egy libreoffice doksinál, akkor faxolni akarja. (Direktben meg nem tudja nyomtatni a libreoffice doksikat, nem támogatott)
Gondolom az itt a gond, hogy nem a printer alapértelmeztt a nyomtatásnál, hanem a nyomtatónak a fax része... és ezért akar faxolni, nyomtatást csak úgy tudok, ha a fax driver-jét törlöm, és csak a nyomtató virit.Ha valaki használt, az tud nekem segíteni? Sorrendet kellene módosítani? Default-tá kell tennem a nyomtatot valahol?
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Nokia N8-at szeretném használni Ubuntu alatt, csak másolni a fájlokat / képeket, nekem az már elég lenne, de sajnos hiába csatlakoztatom USB-n keresztül. Az Ubuntu semmit sem jelez (fel sem ismeri). (Win7 alatt okés, szal a telefon és a PC teljesen rendben)
Van valakinek ötlete erre?
-
Lacces
őstag
válasz ViZion #12683 üzenetére
Húúú, ez nekem még nagyon új . Ilyenről még emlékszem a kábeles korszakból, meg ugye Win alatt.
De így ez nekem új ez az eljárás. Meg most hogy mondod, a másik Windows 7 gépet sem érem el, pedig egy Router (hálozat) alatt vagyunk otthon. És akkor a két gép között is lehetne másolni.
Ezt a módszert angolul hogy hívják? Amit írtál, hogy egy router alatt a mappát lássák. Vagy bármilyen segítő linknek örülnék, ahol olvashatnék tovább a témában -
Lacces
őstag
Sziasztok!
Linuxos progi iránt érdeklődni, amivel videofájlokat tudnék konvertálni. Kis egyszerű és jó.
VRO formátumot kellene mpeg2-be. (kamerás felvétel, és az VRO-ba nyomatta)
Ha esetleg tudna egyből Lemezre is írni az sem rossz.
Vagy inkább konvertálja le külön, és majd a Brasero-val jó lesz kiírni? Csak egy picit félek is, hogy a Brasero jó minőségben fogja kiírni dvd-re, vagy az is megteszi? -
Lacces
őstag
válasz Gigi571 #13000 üzenetére
Nemrossz, csak hiába akarom rávenni, hogy a hangot is konvertálja, akkor már azt írja ki, hogy incorrect output format.
Csak magát a videot konvertálja át, a hangot már nem akarja, (és külön sem tudom betöltetni vele)
Esetleg másik? (külön video és hangfájlt generált a kamera) -
Lacces
őstag
válasz Gigi571 #13004 üzenetére
Felraktam, hm, nah mindegy... Anno egy másik VRO fájlt is felraktam ez ügyben, megnézem azzal, hátha lesz átkodólás után benne hang. Ubuntu 12.04 alatt megy a művelet.
Mivel ősrégi a dvd lejátszó így muszáj vagyok mpeg2-ben tolni.
Siriusb köszi, ez ügyben kérdezgetni fogok egy másik fórumban Már nagyon rég kódoltamEsetleg még azon gondolkozom, hogy wine-t felrakom és egy wines alkalmazást rakok fel, van egy full verzió szoftver (licensz kulcs ingyenes volt párnapig). Az ilyen egyszerű kis progi, egyszerű használni, nincs annyi választás mint ennél az avidemuxnál és sok formátumot támogat. De egyelőre nem akarom ide feldobni, megadom a lehetősége a linuxos társaknak.
Még az ffmpeg progin gondolkoztam. meglátom.
Köszönöm a válaszokat mindkettőtőknek
-
Lacces
őstag
Bocsi, hogy most írok (és nem hamarabb a szerkesztés gombot használva, csak most jutott eszembe)
Tudtok video minőségét javító programot? Kamerás felvétel, és ha átkonvertáltam, akkor szeretném ha valahogy a minőségét is javítani egy szoftver automatikusan.
Ne legyen annyira fakó színű + élesebb a kép (ne ilyen elmosodott)Siriusb lehet neked van igazad, sajnos egyik mpeg2-es be sem tudja átvinni a hangot... Bár egy picit furcsa, hogy nem pakolja át a hangot sem. No mind1
[ Szerkesztve ]
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet konzolban kilistázni a hdd partíciókat?
Van egy másik particíó és arra szeretnék másolni, de a cd parancsnál egy picit meglőttem magam (szégyen bevallani, de rosszul keresek rá angolul... nem találok leírást)A linuxos partícióról szeretnék a windows-os-ra átmásolni terminálban/konzolban (fejből meg nem tudom, ezeket a /dev/sda3, stb-t) Mondjuk, nem egy partícióm van.
-
Lacces
őstag
válasz ViZion #13036 üzenetére
ubuntu 12.04 tudom már nem kedveled annyira. Igazából jobb lenne megtanulni a megmentését.
De jelenleg LiveUSB-ról húzom az adatokat.És szerintem újrahúzás kellene, vagy valamilyen másik disztrót nézni. Sajnos, már bootoláskor megfagy. (hiába próbálkoztam netem, meg írták / mondták az X beállítását, de hát én ahhoz nem értek, passz hogyan kell. (google találatok sem hoztak semmilyen eredményt)
De amúgy hogyan lehet visszavonni a frissítést? Te vagy az első, aki ezt mondta
-
Lacces
őstag
válasz ViZion #13038 üzenetére
update, és upgrade is volt
10-ik próbálkozás után, azt mondtam, hogy újratelepítés. Sajnos már nem jutott el a terminálig.
Hát, most csak Ubuntu volt pendrive-on liveUSB-ként, így az jött fel.
Az a baj, vagy nem baj, én a linux disztrókat egyszerű mezei userként szeretem felhasználni (najó a Win-t is ), hiába, hogy az informatikában van a szakmám, én mezei user-ként szeretem használni. És emiatt az Ubuntu egyszerűbb.
Mageia-t próbáltam, klassz, csak oda szerintem kell még experience, csak úgy nem mentek néha a dolgok. Meg neten is nehéz hozzá leírásokat találni, ha problémám van.
Fedora kipróbáltam:
- Nála is azza a gondom, amivel a legtöbbel (grafikus felülettül függetlenül: LXDME, GNOME, KDE stb), hogy a gpu-t dolgoztatja. Termeli a hőt. Az AMD driver-t pedig nem tudtam felrakni. Itt valamiért nem ment fel, már nem emlékszem. De ez nagy érvágás. Télen, okés ha fűt a laptop, de nyáron nem jó. Touchpad-ot is felmelegíti ilyenkor a gép.
- Ubuntu fontot nem tudtam felrakni rá , nem találtam, ez egy mániám. tetszik a betűtípus. Vagy valami szebb, mint az alap
- Gnome-Shell-es dolog ez, de például nem tudok olyat csinálni, mint a Unity-nál, hogy a chromium-ra jobb klikk és elérhető a privát böngészés mód, és úgy nyitja meg alapból a böngészőt. (még Win-en van így)De ha ezekre tudsz megoldást, akkor én meggyőzhető vagyok
-
Lacces
őstag
válasz ViZion #13040 üzenetére
Próbálgattam én
Nálam ez az AMD driver a probléma. Win7 alatt normális. De a Linux disztróknál. az ASUS laptopból Fujitsu-Siemens-sé válik Én szeretem a transformerst, de csak a filmben, itt a laptopon nem díjazom az átalakulás ötletét.
Linux Mint alatt volt a legforróbb a laptop, a cpu hőmérséklet ő alatta döntött rekordot. Nem bírtam a laptop előtt megmaradni, a wifi adaptert megviselte a hőség... akadozott a net.
Még meglátom, hogy melyik, de családi gépen maradnia kell az Ubuntunak.
Manapság annyira nem jönnek már be a linux disztrók. Valahogy úgy, inkább idegenkedek. Még 3-4 éve könnyen tudtam az ilyen problémákat megoldani, ma már nem... még google segítséggel is nehéz.Csak az a baj, hogy az is unalmas, hogy folyton telepítek linux disztrókat, és akkor á, ez alatt is kemencévé válik a laptop... ez olyan -> :-(
Viszont fapados kinézetet sem akarok, mert akkor meg tényleg köt le a rendszer...Vagy csak én vagyok maradi gondolkodású
Valahogy, a Mageia és Fedorára hajlok még mindig. Hétvégén adok esély a Mageia-nak, még egy neki futás.
És köszi a válaszokat!
-
-
Lacces
őstag
válasz Jester01 #13046 üzenetére
Hát nem tudom... nálam úgy volt, hogy grub, töltés, ubuntu pötyök és terminál.
Aztán már csak az volt, hogy grub, töltés... és kész...Vagy lett volna más lehetőségem?
Igen, a debián-nak jó híre van ilyen téren.
De a hardware, az olyan, hogy mindenkinél más. Emlékszem, hogy egyszer sokat írtam, még a kezdetén, az egyik oldal fórumán. És minden 3.-ik kérdésemre a következő volt a válasz: Az én hardveremen jól megy, alap beállítással - kb ez volt a mondani valójuk...
[ Szerkesztve ]
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Ubuntu 12.04-et használok, de ez nem hiszem, hogy befolyásolja a kérdésemet, ezért merészeltem ide felrakni.
Linuxos skype-ról lenne szó, ott hogyan lehetséges, ha egyáltalán az, életre hívni a facebook kommunikációs funkciót benne?
Azt hallotam, hogy windowsos verzióba ez be van építve. De linuxoson is?
-
Lacces
őstag
válasz rokefeller #14157 üzenetére
Skype, azért jobb nekem, mert az telón is van, így úgymond több hardveren megtalálható és jobban tudom használni .
-
Lacces
őstag
válasz Shatterstar #14179 üzenetére
De inkább az USB-t javaslom
Ez jó kérdés...
Nálam a Win7 64bit Home premium az kábé 20 perc (igen, cd/dvd, rá natúr állapotban + szoftverek, driverekkel már kábé 45 perc)
Ubuntu 11.10 64bit kábé 15 perc
Ubuntu 12.04 64bit kábé 20 perc
Mageia 2.0 64bit kábé 1 óra
Fedora 16 64bit kábé 30 perc
Puppy (nemtom melyik verziója, csak kipróbáltam) kábé 10 percLinuxokon plusz 10 perc még az AMD driver felpakolása. Szóval így nézve nálam tényleg a Linux disztrók érik meg.
+/- 5 perc mindegyiknél befigyelhet Nem mértem stopperrel[ Szerkesztve ]
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Parancs kellene. Öhm... Terminálban a parancsként próbálok másolni könyvtárat másik partícióba.
sudo cd /home/vendeg/Dokumentumok/* /dev/sda2/Átmenet
Pedig ahogy néztem neten ez lenne a legjobb... Grafkus felület nincs...
-
Lacces
őstag
Azt írja, hogy: "No such file or directory", de hogy melyikre érti... de már bánom, hogy anno nem tettem láthatóvá a Windows számára ezt a partíciót .
De már elég instabillan kezd viselkedni az ubi...Próbáltam volna mountolni is és kiírja, hogy már bocs, de van az a partíció mountolva, fogalmam sincs, hogyhogyan szedjem ki azt a pár doksit...
Esetleg van olyan Linux live (usb-re) ami képes hozzáférni a meglévő Ubuntuhoz? (Próbáltam a saját live usb-s ízéjét, de az boldogan írja ki a hibát, hogy nem fér egyikhez sem).
[ Szerkesztve ]
-
Lacces
őstag
válasz CPT.Pirk #14430 üzenetére
Ez teljesen kiment a fejemből... mc. Köszi. Ezért külön hála . Majd fel is pakolom.
ViZiON: Látni, látja, csak nem tudta megnyitni... valamelyik driver-t hiányolta, az ugye live rendszerben nincs benne. valami apl, vagy nem is tudom melyik, de tudom, hogy ilyen hdd-s driver, már találkoztam 2 éve vele, amikor még tuningoltam az ubuntut. Sőt! Nem tudom, hogyan az egyik könyvtáramra, egy másik felhasználó (ubuntu-s amit én hoztam létre) volt rajta... amit rootként nem tudtam másolni... olyan permission denied nyomott az arcomba, öröm volt nézni. Úgy tűnik van ahova a root keze sem ér el .
sh4d0w: Igen, itt rosszul írtam le. De cd-vel nem tudtam másik partícióra átmenni. De előtte mountoltam 2 partíciót akkor át tudtam menni, de a másik kettőnél meg nem... Mindegy, már megvan.
-
Lacces
őstag
válasz ViZion #14441 üzenetére
Rendszer behalt, grafikus felülete "The system is running in low-graphic mode"... innen ninsc menekvés . Grafikus felület használhatatlan volt az XX felhasználó alatt! Lightdm újratelepítése kudarc. GDM pedig az elején jó volt, aztán ő is megadta magát.
Nem tudtam mit kezdeni... így hát jött a reinstall.12.10-et használtam live-ként. Látta a partíciókat, de nem tudtam megnyitni, jött a fentebb írt probléma...
Nem fértem hozzá semmihez...CD alatt a parancsot értettem, bocsi, hogy nem jeleztem.
Szerintem a Windows azért nem látta, mert extj4-est használom a linuxon... (sem sima user, sem rendszergazda)
Megoldás az lett, hogy a vendég fiók alatt (amit én hoztam létre, hogy jelszó nélkkül tud belépni, és hiába adtam ki sudo-t jelszót kért), hogy beírtam: gksudo nautilus. Na ezzel hozzáfértem a mappáimhoz a home/xx/ alatt, de itt sem jelent meg a partíció, így hát átmásoltam a home/vendég/ alá, onnan meg már át tudtam másolni a partícióra a cuccost.
Így röviden ennyi, többi privátban, ha még érdekel valami
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
A Comodo virus írtója mennyire használható linux disztrókon szerintetek?
-
Lacces
őstag
Hali,
Linuxokra (debián / ubuntu) van olyan progi, mint a HDD sentinel? (grafikus felülettel). Azt látom, hogy a sima HDD fent van konzolos verzióban.
A válaszokat előre köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 2 ESZKÖZ 1 ÁRÁÉRT VASÁRNAP ÉJFÉLIG - NOD32, Internet Security, ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest