- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
pigmeus #14789 üzenetére
Mindkettőnek mennie kell, mármint a live usb-nek, de az usb-re telepítésnek is.
Viszont a live szerintem hosszú távon annyira nem jó, a pendrive-ra telepített linux meg annyira gyors, amennyire a pendrive. Ha lassú az usb, az nagyon öli a teljesítményt.Egy egyszerű netezős gép (is) teljes mértékben kiváltható vele. Annyit kell elfogadni, hogy a desktop máshogy néz, máshogy működik, de tud mindent, és bizonyos alkalmazások (winamp, msoffice, etc.) helyett mást kell használni, amik általában ugyanazt tudják, csak kicsit másképp.
Ha anyukádnak akarsz gépet összerakni, és fel tudod mérni a szokásait, akkor nyerőben vagy :-)
-
Ryle
tag
válasz
pigmeus #14789 üzenetére
Ez az Inter / adm egy saját fétis...kíváncsi vagyok általában melyik az elterjedtebb.
Hát igazából szerintem a teljes rendszersebesség eléréséhez hdd-ről kellene futtatni a rendszert.
Ezzel a rendszerrel, nem vagyok teljesen tisztában hogyan is működik a telepítés...de szerintem nem nagyon fog üzemelni a penre való teljes rendszer telepítése.
Ha van működő winchester a gépedbe, és írásod alapján én úgy gondolom hogy Windows felhasználó voltál eddig...ezért úgy gondolom hogy van fent másik os a gépeden.
Ha nagyobb winchestered van, akkor megoldható lenne a dual boot megoldás is...a grub rendszerbetöltővel.
Ezáltal megmaradna a Windows-od is , és még másod rendszerként amíg ki nem tapasztalod a linuxban rejlő lehetőségedet, addig tudnád használni mind a kettőt egymástól függetlenül.
Ha van elég helyed, és ketté van partolva a winchestered ( C:\ és D:\ -re ) akkor simán menne a dolog.
-
-
Ryle
tag
válasz
pigmeus #14785 üzenetére
Baráti jótanács:
A feljebb általam említett live usb creatort használd , mert én abban eddig még nem csalódtam.
A biosba való belépéshez, egy tipp:
Húzd ki a pent, gép elinditás...aztán utána állítsd át a bootot pendriveről, hdd-re.
Most lehetséges hogy félre értettelek, de én ezt csinálnám.
Nem ledegradálásból kérdezem, de 64 bit ?
Amd vagy intel pc-d van ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest