Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• 5leteseN

senior tag

válasz ubyegon2 #94962 üzenetére

ubyegon2
    nagyúr: "...Kvázi desktopként van használva a notebook, nem értem, miért gond ez bármiben. ..."

Nem gond semmiben, sőt: én is most állok át ilyen lapos=>asztali PC-üzemmódban(külső monitorral, bill-el), mert töredékét fogyasztja, mint egy asztali. Ha használtan veszem(ahogy vettem is már egy szépség/zsanér-hibásat, vagy majd kicsit gyengébb aksival pl..), akkor tök-olcsó. Az új-áras különbözet feléből harmadából meg építgetek egy brutálka asztalit korábbi szerverből(E5-26xx v4, +DDR4), amit csak akkor használok/kapcsolok be majd, mikor kell(AI, 3D, hasonlók...): nem égeti asztali PC-ként az ezer- HUF-jaimat. :C

Az öregúrnak még a COVID előtt felmerült a csere a W-11-miatt, de mivel neki a Firefox/Yt/filmek a használati profilja, ez lazán megoldódott egy MX-Linux+(SATA)SSD átállással.
    50-100e HUF-ja nem lett kidobva.
    Nyugdíj-takarékos megoldást hoztunk össze, elmentek belőle párszor kirándulni.

Így "UPS" is volt neki továbbra is(asztali géphez képest +), ingyen: a lapos-top aksijával. ;]

A húsvéti nyuszim az aksit ajándékba megjavítja majd neki! :K

Új hozzászólás Aktív témák