Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shyciii

veterán

válasz CPT.Pirk #62823 üzenetére

Fstab mountolta be. Manjaro KDE alatt sem megy, pedig friss telepítés. Amúgy ez a probléma hivatalos bug-ként fel van véve, szal nem egyedi gond. Viszont...Egy idióta gondolattól vezérelve felraktam a gvfs-mtp -t. Mert bár ez gnome-osoknak van tehát Thunar, Nautilus, illetve inkább GTK-soknak, de mondom amilyen idiótaságok vannak most ki tudja. Hátha a Double Commander QT5-ös is szeretni fogja. És lőn bakker. Felrakva már látszik a Double COmmanderben újra az MTP-s kapcsolat, és szépen másolja is. Lassan sikítani fogok :D
    Persze ettől még az FT-s képek másolása hogy elbassza a képeket még megvan, tehát mindenképp el kell hagynom a pure Arch + KDE kombót. Ha lesz sok időm (bár most lenne mert betegszabin vagyok, de ma is, meg holnap is kell távoliznom munka céljából), akkor egy Arch + Cinnamon-t megpróbálnék. Hátha tud mindent ami nekem kell, és nincsenek ilyen alapvető hibák.

Viszont azon kezdtem gondolkodni, hogy nekem van olyan vágyan, hogy le lehessen zárolni a gépet. Plusz lehessen a noti fedelét lehajtva is zárolni. XFCE alatt egyáltalán nem volt ilyen funkció. Viszont felvetődött bennem, hogy ez a zárolás funkció ez egyáltalán az ablakezelő dolga? Nem a DM dolga? Tehát a LightDM, GDM, SDDM dolga lenne? Mert ha igen, akkor lehet hogy mégiscsak XFCE jó nekem, csak nem LightDM-el, hanem GDM-el, vagy SDDM-el.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés