Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cathfaern

nagyúr

válasz #21078528 #48777 üzenetére

Egyre szimpatikusabb ez a BunsenLabs, lehet teszek vele egy próbát kezdésnek :)
    Mate-val az a bajom, hogy ugye az volt az alapcél, hogy a gnome2-es (és így a WinXP-s) vonalat vigye tovább, ami szerintem saját korában sem volt egy főnyeremény, azóta meg eltelt vagy 15 év. Szóval lehet hamarabb feltennék egy Debiant gnome3-al, mint azt. Szóval akkor már cinnamon, az meg ugye mindenképp Mint.

Magei milyen desktopot "kedvel"? Ahogy látom támogat majdnem mindent, de tapasztalatom az, hogy van egy szívásmentes környezet, meg a "végülis azzal is műküdik" környezetek :)

Apollyon:
    áh Gentoo, régi szép emlékek, azzal is el voltam egy darabig. Kolesztársakat felbuzdítottam, hogy milyen jó, rakják fel ők is, és fordítsunk mindent forrásból mert úgy az igazi... minden szépen ment is amikor is jött az openoffice... 1,5 nap után még mindig nem végzett (előtte 1,5 nap hogy függőségeket kisakkozzuk) és jött egy áramszünet... felraktuk binárisból :))

Tök más:
    Mennyire szívás Win10 mellé linuxot felrakni jelenleg? Bootloader és társait megoldják szépen a telepítők maguknak, vagy számíthatok problémákra?

Zenelejátszóból melyik a leghasználhatóbb jelenleg? Olyasmi kéne ami tud értelmesen music libraryt is kezelni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés