Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DittyCat

tag

válasz ubyegon2 #31795 üzenetére

Máris megcsináltam és bizony Quiana. Jó, hogy írtad ezt, így már biztosak lehetünk benne :) ! A fapados módszereim nem mindig adnak értékelhető eredményt, de ezért vagyunk az abszolút kezdőknek szánt topikban, ez az a hely, ahol nem kell szégyenkeznem :) ! Aztán ki tudja, lehet pár év és "zseniális" helyett valódi zseni leszek :D :D :D . Főleg ilyen mentorok mellett :C !

Őszintén szólva minden ismerősöm lehidal, amikor akár csak megemlítem, hogy Linuxozom, ráadásul fülig érő szájjal, óriási lelkesedéssel, még mindig. Értetlen tekintetek, "azt hallottam, hogy az sz@r", illetve sűrű kérdőjelek, a leggyakoribb reakciók. Ám ismerősi körömben mindig én voltam az, aki olyan termékeket is ismertem, amit mások nem, mindent először próbáltam ki és ami bevált, arról szívesen beszéltem, hogy megszokták,: nem mondok hülyeséget. Elmondom, hogy ingyenes, hogy könnyen használható, hogy szép, hogy mindent megfelelően kezel. És akkor már kezdik érteni - ami még akkor is előrelépés, ha amúgy maradnak a Windowsnál. Ha más társaságban szóba fog kerülni a Linux, már nem a fenti reakciót adják elő, hanem "egy ismerősömnek tökre bejött".

Ezek szerint Rebeccára még várni kell. Tipikus nő :D ! "Mondtam, hogy öt perc és kész leszek, felesleges félóránként megkérdezni" :D !

Miért kell Arch-nál jobban figyelni? Mit művelsz? Mire készülsz megint :) ?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés