- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltán
őstag
válasz
sh4d0w #22089 üzenetére
Szia,
nem érzem jogosnak ezt a kioktató hangnemet. Ugyan nem copyztam be az egész readme-t, de feltételes módban fogalmaz több ponton is, tehát egyáltalán nem volt egyértelmű, hogy mindenképpen fordítani is kell, nem csak telepíteni, főleg, hogy direkt azt a file-t töltöttem le az 5 közül, aminek a neve nem utalt arra, hogy ez a forrás, tehát jogosan gondolhattam, hogy már le van fordítva. Ugyan linux témában kezdő vagyok, de hobbi szintem programozgatok, igaz főleg csak PHP -ben. De ettől függetlenül mint az fent látszik kipróbáltam a fordítást is, de sajnos még két nálam tapasztaltabb linuxos fórumozó segítségével sem ment, végül LógaGéza egy teljesen más irányú javaslata segítet, amit megköszöntem és most mindenki boldog.
Azt hiszem ha nem állna távol tőlem a főleg windows környezetben tenyésző "mindenre csak kattintunk elolvasás helyett" mentalitás, akkor nem menekülnék arról a platformról és nem szenvednék egy olyan rendszerrel amire -legyünk őszinték- máig nem volt senki képes írni egy működő hangkari drivert. Mielőtt megírnád, hogy nálad elsőre ment, kérlek googliz rá, több ezer topikot találsz "miért nem megy a Pulse, miért nem menti el a beállításokat az Alsa, miért nem megy a mikorfon, miért nem megy a skype Ubuntu/Mint/etc alatt" témában. De nem szándékozom feladni, főleg, hogy jelenleg végre minden majdnem tökéletes, részben épp ezen fórumnak köszönhetően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- iPhone-t használók OFF topikja
- Elfelejtettem a film címét
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest