- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltán
őstag
válasz
sh4d0w #22089 üzenetére
Szia,
nem érzem jogosnak ezt a kioktató hangnemet. Ugyan nem copyztam be az egész readme-t, de feltételes módban fogalmaz több ponton is, tehát egyáltalán nem volt egyértelmű, hogy mindenképpen fordítani is kell, nem csak telepíteni, főleg, hogy direkt azt a file-t töltöttem le az 5 közül, aminek a neve nem utalt arra, hogy ez a forrás, tehát jogosan gondolhattam, hogy már le van fordítva. Ugyan linux témában kezdő vagyok, de hobbi szintem programozgatok, igaz főleg csak PHP -ben. De ettől függetlenül mint az fent látszik kipróbáltam a fordítást is, de sajnos még két nálam tapasztaltabb linuxos fórumozó segítségével sem ment, végül LógaGéza egy teljesen más irányú javaslata segítet, amit megköszöntem és most mindenki boldog.
Azt hiszem ha nem állna távol tőlem a főleg windows környezetben tenyésző "mindenre csak kattintunk elolvasás helyett" mentalitás, akkor nem menekülnék arról a platformról és nem szenvednék egy olyan rendszerrel amire -legyünk őszinték- máig nem volt senki képes írni egy működő hangkari drivert. Mielőtt megírnád, hogy nálad elsőre ment, kérlek googliz rá, több ezer topikot találsz "miért nem megy a Pulse, miért nem menti el a beállításokat az Alsa, miért nem megy a mikorfon, miért nem megy a skype Ubuntu/Mint/etc alatt" témában. De nem szándékozom feladni, főleg, hogy jelenleg végre minden majdnem tökéletes, részben épp ezen fórumnak köszönhetően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Óvodások homokozója
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Gyermek PC játékok
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest