- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sh4d0w #104628 üzenetére
Unattended nem tudom, nekem teljesen felesleges - olyasmire gondolok, ami futás közben képes lenyomni az updatelést. Windowson is az egyik legidegesítőbb dolog a leállás közbeni update...
Amúgy ja, driver fronton a non-free csomagok beépítése óta javult a helyzet, de ez még mindig nem olyan felhasználóbarát, mint egy Ubi.
Nyomtatóm nekem sincs, de előző munkahelyen pont láttam Ubis nyomtatást, meg néha javítok nyomtatót, és azt tesztelni kell... Alpine-on pl. nem is jöttem rá, mitől nyomtat egy HP.
@cigam : https://askubuntu.com/questions/445487/what-debian-version-are-the-different-ubuntu-versions-based-on
Az Ubuntu úgy nevezi magát stabilnak, ahogyan akarja (az arra vonatkozik, hogy az az Ubuntu kiadás micsoda), függetlenül attól, melyik ágból épül.@Dißnäëß : Az LTS-ek használhatóak. Párszor próbáltam régebben simát, de bughalmaz volt.
"De egy kicsit is IT-s cimbinek szó nélkül merném ajánlani, hogy tanuljon ezen. "
Én nem, mert az első problémánál fel szokták adniMondjuk akiket én ismerek, azok máson sem nyomoznak, ha 10 percnél tovább tart valaminek a kitúrása.
DVD-m néha nekem is van letöltve, de nagyon nem mindenből; alap az, hogy PXE boot, netinstall, vagy még az sem, mert elég sok mindent lehet közvetlenül az installerel bootolni netről
Le se kell tölteni semmit.
És igen, pár év szokás után pár parancs a belakás (én azért 1-2 napot el szoktam lenni friss rendszernél, bár saját gépet nagyon ritkán telepítek újra, mert minek? ami rázósabb, az virtuálon megy, az addig létezik, amíg kell), de újoncként nagyon nem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest