- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Nos el kell ismernem egy egyszerű feladat kifogott rajtam. Valamilyen Linux guru segítségét kérném, mert úgy esett, hogy Linux alá kellene egy programot írnom, nem kereskedelmit, csak valaki megkért rá. Meg is van a Kylix, de nem indul a Linux. Pontosabban feltelepült a D meghajtóra Win2k Professional mellé és szépen meg is talált minden dolgot, még a hálókártyát is, de egyszerűen képtelen vagyok elindítani. Szomorú, de ez a helyzet: bejön a jelszókérő, utána meg a password és miután ezt beírtam, nem a grafikus felület jelenik meg, hanem a linux#: felirat és a kurzor üresen villog parancssorra várva. Nos nekem arra nincs igazán időm, hogy most Linux szakkönyveket bújjak, fejlesztéseket amúgy is csak Windows alá csinálok, csináltam eddig. (Na meg a Linux CD - im sem éppen dobozosak, hogy ahhoz könyv járna.:))))) Szóval, kedves Linux guruk, vagy valaki: hogyan hozom elő a grafikus felületet? Jah, SUSE Linuxról van szó. Minden hozzászólást köszönök.
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest