Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Nos el kell ismernem egy egyszerű feladat kifogott rajtam. Valamilyen Linux guru segítségét kérném, mert úgy esett, hogy Linux alá kellene egy programot írnom, nem kereskedelmit, csak valaki megkért rá. Meg is van a Kylix, de nem indul a Linux. Pontosabban feltelepült a D meghajtóra Win2k Professional mellé és szépen meg is talált minden dolgot, még a hálókártyát is, de egyszerűen képtelen vagyok elindítani. Szomorú, de ez a helyzet: bejön a jelszókérő, utána meg a password és miután ezt beírtam, nem a grafikus felület jelenik meg, hanem a linux#: felirat és a kurzor üresen villog parancssorra várva. Nos nekem arra nincs igazán időm, hogy most Linux szakkönyveket bújjak, fejlesztéseket amúgy is csak Windows alá csinálok, csináltam eddig. (Na meg a Linux CD - im sem éppen dobozosak, hogy ahhoz könyv járna.:))))) Szóval, kedves Linux guruk, vagy valaki: hogyan hozom elő a grafikus felületet? Jah, SUSE Linuxról van szó. Minden hozzászólást köszönök.
Aktív témák
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest