Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Nos el kell ismernem egy egyszerű feladat kifogott rajtam. Valamilyen Linux guru segítségét kérném, mert úgy esett, hogy Linux alá kellene egy programot írnom, nem kereskedelmit, csak valaki megkért rá. Meg is van a Kylix, de nem indul a Linux. Pontosabban feltelepült a D meghajtóra Win2k Professional mellé és szépen meg is talált minden dolgot, még a hálókártyát is, de egyszerűen képtelen vagyok elindítani. Szomorú, de ez a helyzet: bejön a jelszókérő, utána meg a password és miután ezt beírtam, nem a grafikus felület jelenik meg, hanem a linux#: felirat és a kurzor üresen villog parancssorra várva. Nos nekem arra nincs igazán időm, hogy most Linux szakkönyveket bújjak, fejlesztéseket amúgy is csak Windows alá csinálok, csináltam eddig. (Na meg a Linux CD - im sem éppen dobozosak, hogy ahhoz könyv járna.:))))) Szóval, kedves Linux guruk, vagy valaki: hogyan hozom elő a grafikus felületet? Jah, SUSE Linuxról van szó. Minden hozzászólást köszönök.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest