Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- sziku69: Szólánc.
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Jön a Marathon új pályája, a Cryo Archive – rejtvényekkel, hétvégi korlátozással
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Diablo II: Classic és Resurrected
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Nos el kell ismernem egy egyszerű feladat kifogott rajtam. Valamilyen Linux guru segítségét kérném, mert úgy esett, hogy Linux alá kellene egy programot írnom, nem kereskedelmit, csak valaki megkért rá. Meg is van a Kylix, de nem indul a Linux. Pontosabban feltelepült a D meghajtóra Win2k Professional mellé és szépen meg is talált minden dolgot, még a hálókártyát is, de egyszerűen képtelen vagyok elindítani. Szomorú, de ez a helyzet: bejön a jelszókérő, utána meg a password és miután ezt beírtam, nem a grafikus felület jelenik meg, hanem a linux#: felirat és a kurzor üresen villog parancssorra várva. Nos nekem arra nincs igazán időm, hogy most Linux szakkönyveket bújjak, fejlesztéseket amúgy is csak Windows alá csinálok, csináltam eddig. (Na meg a Linux CD - im sem éppen dobozosak, hogy ahhoz könyv járna.:))))) Szóval, kedves Linux guruk, vagy valaki: hogyan hozom elő a grafikus felületet? Jah, SUSE Linuxról van szó. Minden hozzászólást köszönök.
Aktív témák
- BMW topik
- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Eredeti játékok OFF topik
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Apple asztali gépek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- BESZÁMÍTÁS! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest