Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
L|zsidoboz
üzenetére
Én nem Ossianon nőttem föl. Az Ossian csak egy jó példa, mivel annak van topikja. De említhettem volna a Kispált is, annak is van. Miért ne lehetne magyar zenekarokat hasonlítani? Nem az amerikai piacot kell nézni, magyarok vagyunk, a magyart kell. Mellesleg a Limp Bizkit utóbbi lemeze ott sem volt akkora siker, mint az azt megelőző hosszú című. Mint ahogyan a Linkin Park sem tudta megismételni a debütáló lemez sikerét. 100 szónak is 1 a vége, nincsen létjogosultsága a topiknak. Ez egy hardverfórum. Valamelyik zenés topikba bőven beleférne a téma. Ha már itt tartunk, ha moderátor lennék, a többi zenekaros topikot is zártam volna már az elején, és átirányitottam volna a népet a megfelelő műfaji topikba. Csakhogy ne vádoljon senki elfogultsággal engem

-
Dilikutya
félisten
És azok is záródnak.....
Ez a dolgok rendje. Nagy múltú magyar zenekarok topikjait jobban tolerálnám, mint felkapott nem kiemelkedő tucatbandákét, akik csinálnak 1 slágert, és mennek a levesbe. Nézd meg a Linkin Park 1. és 2. lemezét... az elsőről a klipeket rongyosra játszották... nade az újakat?
Mérsékeltebb siker. Ahogy lecsengett a numetal hullám, úgy tűnnek el ezek a bandák. Éppúgy, mint a 90-es évek elején a grunge. Mondj manapság egy grunge bandát. Az akkori jelentős együttesek közül az Alice in Chains és a Pearl Jam élt tovább. Azóta az AIC is befejezte, a Pearl Jam sem túl aktív. És mivan a többi numetal élharcossal? A Limp Bizkit is mérsékelt sikert ért el legutóbbi lemezével. Több ilyen banda nem is jut eszembe... 
Nem mérhetőek egy Ossian kaliberű csapathoz. -
Dilikutya
félisten
válasz
Old Death
üzenetére
Én se tudtam, most néztem meg pár perce
Én itten csak vitatkozok, irogatok, de az LP-t nem szeretem
Csak pang a nős topik, a hardverrészlegben mindenki csak vásárlási tanácsokat kéreget, ahhoz most nincs kedvem, szal kiengedem kicsit a fáradt gőzt 
Viszont a Mike Shinoda remixe a Depeche Mode-féle Enjoy the Silence-re egész jó. Jót tett annak a számnak a dögös gitárhangzás.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen házat vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez a dolgok rendje. Nagy múltú magyar zenekarok topikjait jobban tolerálnám, mint felkapott nem kiemelkedő tucatbandákét, akik csinálnak 1 slágert, és mennek a levesbe. Nézd meg a Linkin Park 1. és 2. lemezét... az elsőről a klipeket rongyosra játszották... nade az újakat?
Mérsékeltebb siker. Ahogy lecsengett a numetal hullám, úgy tűnnek el ezek a bandák. Éppúgy, mint a 90-es évek elején a grunge. Mondj manapság egy grunge bandát. Az akkori jelentős együttesek közül az Alice in Chains és a Pearl Jam élt tovább. Azóta az AIC is befejezte, a Pearl Jam sem túl aktív. És mivan a többi numetal élharcossal? A Limp Bizkit is mérsékelt sikert ért el legutóbbi lemezével. Több ilyen banda nem is jut eszembe...
Csak pang a nős topik, a hardverrészlegben mindenki csak vásárlási tanácsokat kéreget, ahhoz most nincs kedvem, szal kiengedem kicsit a fáradt gőzt