- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiamondBack
senior tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Na megnézzük mi változott az elmúlt több mint 10 évben

-
DiamondBack
senior tag
Fentebb linkeltem

-
DiamondBack
senior tag
http://www.scryde.eu/index.php?lang=en
Kellemes kis high rate pvp szerver. Kb 3 év után jó megint kicsit őrültködni

-
DiamondBack
senior tag
L2dubai.com egész jó high rate pvp szero
-
DiamondBack
senior tag
kihalt az l2 topic? valaki játszik még innen lineaget?
-
DiamondBack
senior tag
official vagy l2j szeron játszol?
-
DiamondBack
senior tag
nálam grafikai gondok/sebesség ilyesmi nincsen. mikor példáil giranban kilogolok akkor másnap kell pár percet várni amig betölti azt a párszáz embert de ezek után már nem lasul be.... kivéve ha például 6 boxot hozok be ehhez már kevés a 3 gb memoria
-
DiamondBack
senior tag
wipe volt a revon talán probáld ki ujra
-
DiamondBack
senior tag
ezek voltak a fö karijaim a revon wipe elött
-
DiamondBack
senior tag
-
DiamondBack
senior tag
skacok a dynasty robe wizardos sa-val milyen statokat ad kb acus arcanával soultakeren? normáli a 2.1k castig empotekivel selfbuffban?
-
DiamondBack
senior tag
hát miota nincs klánház azota nem nagyon van buff
én azért nem fizetek mitomén hány ezret sms-ben hogy vegyek egy 61-es buffert. inkább csinálok majd. attol nemfélek hogy manapság arcane-val szaladgálok mert a mirához is elég nehéz volt hozzá jutni
de például nyiregyházi 18+-os mirája is tud csunya dolgokat véghezvinni
-
DiamondBack
senior tag
külföldi forumon olvastam hogy létezik csalás hozzá, de nem igazán értem hogy ennek mi érelme. a szobanforgo progival ha elötte elinditod az l2-t, a memoriában lévö cuccot tudod átirni és feltolni a szerverre. még mielött megköveztek nem probáltam ki.
trassher: irtad hogy milyen erösek a varik a szeron. hmm. én 71es necro vagyok +5ös acumenes mirával de a matkom fullbuffban max 3200. hogy a máriába van hogy egy-két vari a szeron ugyanugy dc robeban, ugyanugy mirával 8000-10000 matk-al üt??? ezek max +10-ek de ennyit jelentene +5 encsi??
a törös kasztot konkrétan nem ismerem de a szeron lévö törösöktöl tényleg jobb ha menekül az ember
tuti láttad már tylert a szeron. ö egymaga kitakaritotta mona könyvtárat ugy hogy kb 10-12en voltunk ott a klánbol <a volt LSD> nem kicsit tápos sokclassos karik, s80as rucikban, de kb 5perc voltunk neki. ugyhogy ha jol használja az ember a törös nagyon kemény tud lenni. -
DiamondBack
senior tag
72es tanknak DC vagy NM inkább?
-
DiamondBack
senior tag
na a maj szettböl már megvan a ruci meg a sityak, a dark legion's is készül de pajzs milyen kellene hozzá?
-
DiamondBack
senior tag
nemmondtam hogy halott a dolog de a harcosok közelebb állnak hozzám
de ha lesz rá idöm majd azért elöszedem öt is -
DiamondBack
senior tag
szóval akkor nm heavy, pajzs és ??? egykezes kard. milyent ajánlotok?
-
DiamondBack
senior tag
àhh ezt elöbb is megkérdezhettem volna akkor nem rakom össze a dual damascust

-
DiamondBack
senior tag
a necro nem jött be
most viszont a paladin mellett döntöttem és eddig jól teljesit
már 62-es ma megkapja a tallumját és meglátjuk hogyan tovább -
-
DiamondBack
senior tag
hol szoktál gyakni? mik a kedvenc helyeid? összefuthatnánk valamikor egy partyra

-
DiamondBack
senior tag
most pontosan nemtuom de azt hiszem az atk: 180 ebböl 160 körül van a fegyver sebzése a def:300 körül van. shadow fegyom van, azt nem tudom hogy ehhez valo-e a skill. müködni müködik vele, de ugy se sebzek vele valami tul nagyot. a subclass küldi az server függö hogy hol van?
-
DiamondBack
senior tag
lvl 52-es orc destroyer vagyok.miért van az hogy csak 3-3 skillem és buffom van, szinte alig sebzek és egy 60-as mob pár ütésel agyonver. c-s páncélt éskardot vettem de minimális a változás.mit vegyek még illetve hol tudok skilleket tanulni? van valami küldi rá?
-
DiamondBack
senior tag
üdv az erica szerveren szokott lenni valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy Pixel 7a
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tuti láttad már tylert a szeron. ö egymaga kitakaritotta mona könyvtárat ugy hogy kb 10-12en voltunk ott a klánbol <a volt LSD> nem kicsit tápos sokclassos karik, s80as rucikban, de kb 5perc voltunk neki. ugyhogy ha jol használja az ember a törös nagyon kemény tud lenni.