Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Hmmm, vajon Isten minden megszólalását lejegyezték a Bibliában? Ádám felírta magának ezeket a jegyzetfüzetébe, mely utánna apáról fiúra szállt? Vajon X átírás során, és a nyelvek közti fordítás során nem modosulhatott legalább a ragozás?
Szerintem kicsit szűk látószögből szemléled a dolgokat.
A Bibliát, emberek írták, emberek másolták, emberek fordították és így tovább. Nem hiszem, hogy mindegyikük kezét isteni sugallat vezette volna. És még ha nem is ártó szándékkal, de hibák előfordulnak.
És én egyátalán nem vagyok meggyőződve arról, hogy nem történt szándékos ferdítés különböző indokokkal.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest