- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltip
őstag
Javasoltok kérlek topicot, ha nem jó helyen vannak a kérdések?
Köszönöm előre is.1.) Elektronikus aláírás, nem magáncélra, hanem üzletire, melyik cégnél a legolcsóbb? Vagy akár ingyenes... Nem digitális, hanem elektornikus, hiteles, amiről beszélek.
Igyekszem ez ügyben tájékozódni és okosodni az elmúlt időszakban, de igazán kíváncsi vagyok mi a véleményetek. Egyáltalán melyik fórum foglalkozik ezzel igazán? Nem találtam pörgős topicot a témában.
Mi a vélemény Doky586 fórumtárs által javasolt GPG (PGP) Kleopatra
alkalmazásának lehetőségéről?
Egyelőre nem látom, hogyan tudnám ezt használni PDF aláírásra.
PDF alatt nem feltétlen szöveges anyagot, hanem pl. DWG-ből származó PDF állományok aláírását is értem.
Erre keresek tehát megoldást.2.) Naptár esemény meghívó küldése után lesz egy levél a levelező kliensben erről.
Majd arról is, ha elfogadják a meghívást.
Ha törlöm ezen az üzeneteket, törlődik az esemény is.
Nem szeretem az ilyen sallang feleslegeket.
Le tudom tiltani, ki tudom kapcsolni, hogy nekem ezekről ne küldjön felesleges leveleket?
Alapvetően ez Outlook alatt történik, de ha jól vélem full ez a helyzet opensource kliensek alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Könyvajánló
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Nagyméretű belépő tábla a OnePlustól
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11