Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cok3
csendes tag
Sziasztok! Szeretnem valakinek a segitseget kerni.
LG 47LM760S tipusu keszulekemen szeretnem beallitani a wifi kapcsolatot. A tv latja is a routerem, erzekeli a jelet, azonban nem tud kapcsolodni. A routeren csak MAC-szures van, semmilyen mas titkositas nincs (jelszo sem), megadtam a beallitasainal a tv MAC-cimet is, azonban ennek ellenere sem akar kapcsolatot letesiteni a halozattal a tv.
Valakinek valami otlet? Mas titkositassal meg nem probaltam, de nem is akarom, ennek a szuresnek mukodnie kene, minden eszkoz igy megy itthonrol.
Koszi a valaszt!
-
Cok3
csendes tag
Illetve kerdesem meg, hogy erdemes-e frissiteni a szoftveret?
-
Cok3
csendes tag
Kozben megoldottam a MAC-szureses wifi problemat.
A szoftverfrissites nem segitett. Eloszor kikapcsoltam a routeren minden szurest, majd ugy csatlakoztattam a tv-t. Ezutan a Halozati kapcsolat allapota menube bementem, ahol meglattam a wifi-port MAC-cimet, ami nem egyezik a Termekinfo menu alatti tv MAC-cimevel!!!
Ezt kovetoen az igy megallapitott wifi-port MAC-cimet kell megadni a router beallitasainal, majd a szures visszakapcsolasa utan minden flottul fog mukodni!
Remelem segit azoknak, akik hasonlo cipoben jarnak.
-
Cok3
csendes tag
válasz superg #32261 üzenetére
Szerintem a helyi sotetites igenis jo dolog. Sima fekete kepen latszik nagyon, hogy nemelyik led erosebben vilagit, nem ugyanugy oszlik el a hattervilagitas. Ez fenti feature-rel szepen orvosolhato, nem romlik a reszletesseg es a fogyasztas is csokken. En kozepesen hasznalom, a magas mar tenyleg kicsit durva.
-
Cok3
csendes tag
válasz LallerVLC #32292 üzenetére
Hali! A bevilagitason konnyen segithetsz a helyi sotetites bekapcsolasaval es a hatterfeny 50 kornyekere csokkentesevel. Mellesleg szerintem ez szokvanyos, en is most vettem 47lm760s-et, ezen is eszlelheto nemi, de csak teljesen sotet szobaban. Az elozom egy 47lw5500 volt, annal is volt ez a jelenseg, szoval szerintem ezzel nem tudsz mit csinalni, de ez csak az en velemenyem. Valaki mas?
-
Cok3
csendes tag
válasz Balinov #32300 üzenetére
Jatek mod, kepjavitok - elsosorban Trumotion - kikapcsolasa. Egyebkent a GTA V nem laggol, hanem sok helyen visszaesik a framerate. Ha friss konzolos vagy, tudnod kell, hogy ilyennel fogsz meg talalkozni, nem csak PC-n ismert jelenseg ez. Mellesleg az V kb. technikai csoda igy a generacio vegen a maga 25-30 frame per second-jevel, jatszottal volna a IV-gyel PS3-on...na, az durva volt
-
Cok3
csendes tag
Most vittem vissza a boltba a 47 LM760S-t, visszakertem a penzt, serulesek voltak rajta a hatoldalon.
Valaki 240.000-ert alternativat tud mondani az LA660S-en kivul? Akar mas markat is. 660-at egyelore sehol sem kapni (hianycikk), ar-ertek aranyban a legjobbnak tunik. Majd ha lesz, akkor viszont csakis digitalko-tol rendelem.
[ Szerkesztve ]
-
Cok3
csendes tag
válasz mzsolty #32759 üzenetére
690 egy 2013-as modell, nagyobb a kijelzoje, van benne helyi sotetites, nagyobb teljesitmenyuek a hangszoroi, beepitett melysugarzoval, beepitett wifivel, kapsz hozza magic remote-ot, dual-play szemuveget es valamivel a fogyasztasa is alacsonyabb. Plusz meg egy-ket kepjavito a javara.
Hozzateszem, nem tapasztalatbol mondom, ezt mind az LG hivatalos oldalarol bongesztem ki, csak Neked, csak most.
-
Cok3
csendes tag
válasz mzsolty #32766 üzenetére
Hat eloszor nem a samukat kerdezted, en csak leirtam a dolgokat, azt hittem, hogy teljesen vakon vagy A Samsungokrol egyaltalan nem tudok nyilatkozni es LG forumban nem biztos, hogy valaszt kapsz, de a gugli a baratod! Ird be, hogy x vs. y review vagy teszt, aztan uccu neki, vagy amit Lacko irt, szemelyesen kiprobalod. De ritka, hogy egymas melle vannak kiteve, mashogy meg nem nagyon fogod latni a kulonbseget, mar ami a belsot illeti.
[ Szerkesztve ]
-
Cok3
csendes tag
válasz Kabel15 #33451 üzenetére
FarkasJ altal elmondottak helyesek. Kicsit utanaerdeklodtem tobb helyen, mind a Digitalko, mind pedig a TVudvar munkatarsai elmondtak, hogy panelben is kulonboznek - a 690-ben ujabb van, mint a 660-ban. Hogy ez miben mutatkozik meg vagy mi a kulonbseg, senki nem tudta megmondani, mivel a gyarto sem tajekoztatta oket a reszletekrol.
-
Cok3
csendes tag
válasz whitezo88 #33537 üzenetére
Na igen, de ez a tv majdnem negyed milla volt.
Gyerekek, visszavittem a keszuleket. Ma hozta ki a TVUDVAR uzlet futara es meg ma vissza is vittem nekik. Elotte persze telefonon lefixaltam veluk, meg emailben el is kuldtem a tv-rol keszult fenykepeket. Az uzletben dolgozo fiu, aki a tulaj fia es mellesleg a futar is, visszavette a tv-t, helyeselt is, hogy igen, latszik rajta a bevilagitas, bar ot ez nem zavarna, majd felajanlotta, hogy mutat egy masikat. Egy 740s volt, de vegul nem kellett, mert az sem volt a toppon bevilagitas teren. Ekkor a srac megkerdezte, hogy mit szeretnek. Mondtam, hogy a penzemet visszakapni, amit delelott adtam a kezebe. Erre annyit mondott, hogy varjam meg az apjat. Kezdodik, gondoltam.
Par perc mulva bejott a tulaj, aki annyit mondott, hogy akkor 90 napon belul visszaadja a penzt vagy most visszaad egy 10-essel kevesebbet. Mondom milyen alapon? Azt mondta, hogy ez a torveny. Kerdeztem, hogy hol van ez az uzletszabalyzatban? Vagy milyen vonatkozo jogszabaly rendelkezik errol? Meg hogy engem ne oktasson ki a jogszabalyokbol inkabb, mivel en a 3 naprol, valamint interrnetes vasarlas eseten a 8 naprol tudok es a kartalanitasrol. Persze csak nyomta a suket vakert. Megsertodott, azt mondta, hogy nem serult a keszulek, ezert elkuldi az LG-nek bevizsgalasra aztan meglatjuk, ok mit mondanak es ennek fejeben lesz, ami lesz. Mondtam neki, hogy ember, ez milyen hozzaallas? En teljesen normalis voltam, a fiat meg innivaloval kinaltam a lakasomban, meg aznap fullosan visszavittem a keszuleket neki. Erre elmondta nekem, hogy de hat ki lett bontva, raadasul a 740 is, amire en mondtam, hogy ne suketeljen, mar mikor kihoztak sem volt leragasztva a keszulek doboza es 740 dobozat is csak negy klipsz rogzitette. Ezek utan kozoltem vele, hogy 25 eves vagyok es hogy nekem a 248 rugo nem keves penz, majd ezutan elviharzott, meghozta a penzt, de meg vergodott egy darabig.
Na gyerekek, igy kell a vevohoz allni?
[link] - en innen tobbet biztosan nem vasarolok, fentiek alapjan mindenki maga dontse el, hogy o szeretne-e!
-
Cok3
csendes tag
válasz Iceman83 #33550 üzenetére
En a 3 LG tv-mbol eddig mindegyiken tapasztam es amit a boltban neztem, azon is, de ilyen minosegben, mint ezen, amit visszavittem, meg egyiken sem.
Noveremeknek volt iszonyat mazlijuk - vettek egy csomagolasserult 47lm669s-t electrostore-ban es semmi, de semmi bevilagitasuk nincs! Mazlistak
Azt hiszem, hogy befejeztem az LG-vel. De most komolyan. Illetve van egy konspiracios teoriam - nem lehet, hogy edigitalba vagy media marktba, ahol dragabb, nem kerulnek ilyen selejtek, mint a kisvallalkozasokba? Mar nem tudok mire gondolni. Befurodtem parral. A masodik tv, amit visszaviszek ket heten belul. Mar kezdek azon gondolkozni, hogy en vagyok a hulye...pedig nem, ahogy a mellekelt kepek is mutatjak.
-
Cok3
csendes tag
válasz Woodslave #33592 üzenetére
Hat, en speciel most total el vagyok keseredve. Rajottem, hogy ez engem nagyon zavar, mar gyakorlatilag raallt a szemem! Ez az elso, amit megnezek a teven. De a legnagyobb bajom, hogy gyakorlatilag nincs opciom! Ezek szerint nincs garancia semmire, vagy sikerul kifognom egy jot vagy megint hurcolhatom vissza a dragabbnal dragabb teveket es harcolhatok a penzem visszafizeteseert. Csupa utanajaras es faradozas, kellemetlen dolgokkal megspekelve. Nem akarok meg egy TVUDVARt...
Minden LG ilyen bakker, akar 150, akar 300 K? Akkor en bizony nem kerek tobb edge ledes keszuleket. De mi mas opcio marad, emberi keretek kozott? Plazma? Abbol meg nincs passziv 3D.
Sajnos valamirol le kell mondanom, ez mar biztos. Csak meg nem dontottem el, mirol.
-
Cok3
csendes tag
Jo nagy hulyesegeket leirtunk itt nokrol meg Ferrarikrol, persze, mindben van valami. Pusztan egy aprocska valami szol a nos hasonlat ellen: mig nemhogy egy fullos csajnak nem, de altalaban az embereken sem a labujjait nezed meg eloszor es egyfolytaban, azonban egy televizionak a kepet bamulod, azert veszed, nem a gyonyoru tapkabele miatt, es ha az hibas, bizony nem tudsz atsiklani felette. Legalabbis en biztos nem. Es azert 250K az nem apropenz, kishazankban az valakinek harom havi keresete...
-
Cok3
csendes tag
válasz nufenen111 #33687 üzenetére
Ha par oldalt visszatekersz es meglatod a kommentemet, ami most ezt az egesz mizeriat elinditotta, akkor latod, hogy nekem is 690 volt es milyen okadekul nezett ki. Szoval Neked lehet nagy szerencsed, ha valoban ilyen a teved kepe. Igy tehat fontos kerdes - mikor es honnan vasaroltad?
-
Cok3
csendes tag
válasz nufenen111 #33792 üzenetére
Ez aztan gyonyoru egy 330 K-s keszulektol. Sracok, azt hiszem, ra kellett jonnom, hogy nekem plazma kell. Meg is vannak a kiszemeltek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest