Hirdetés
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Surda- #71937 üzenetére
Hát most nagyon pesszimista leszek, de kíváncsi leszek hol lesznek ezek a tv-k 5 év múlva
Persze lehet tévedek de a technika világa nem semmi hogy fejlődik...
5 év múlva már lehet nem is fogunk emlékezni a 4k-ra
Lásd a CD korszak elején a minidisc-re"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Black Dragon
addikt
válasz Surda- #71939 üzenetére
5 évig azért szerintem el kell ketyegniük, vagy még tovább is, de egyre kevésbé számít az élettartam, inkább az amit belepakolnak.
Biztos vagyok benne, hogy sokat fog fejlődni 5 év alatt a technológia minden téren, jönnek majd a 8k-s tévék, oled-ek egyre jobban, és szépen lassan szorítják majd ki a sima HD tévéket. 5 év múlva szerintem simán kaphatsz egy UHD tv-t egy mostani 652V árában, vagy még alatta, de ez mindig is így volt, minden mással. -
Lacielvtárs
nagyúr
-
LionX
tag
válasz Surda- #72071 üzenetére
Ne kínlódj a Tv-n történő szerkesztéssel.
Nyisd ki az összefoglalót és az "Egyebek"-nél van segítség a PC-n történő szerkesztéshez. Pillanatok alatt gatyába rázhatod a csatornalistádat, az analóg csatornákat is tudod törölni, stb.
Viszont az ott megadott letöltési link helyett inkább ezt használd, innen a legfrissebb ChanSort-ot töltheted le. Telepíteni nem kell, csak használni.
Nem bonyolult program, a használatához itt van egy kis segítség. -
törölt tag
válasz Surda- #72132 üzenetére
A legtelterjedtebb formátumot le kellene neki játszani: 3GP • 3GP2 • ASF • AVI • DAT • DIVX • M4V • MKV • MOV • MP4 • MPEG • MPG • MTS • TP • TRP • TS • VOB • WMV, lehet hogy egy átnevezés is segítene, vagy másik pendrive, HDD kipróbálása, a keresőben hátha találsz hozzá infót: avi
Frissítésről is van a tévéden a smart menüben ilyen FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET, ott keresgélj, ha nincs meg valami. Vagy még a fenti összefoglalóban is van szó például pendrive-os frissítésről. -
sajog159
aktív tag
válasz Surda- #72267 üzenetére
Igazán nem szeretnék tudálékoskodni, csak pár, elvinek is mondható megjegyzésem ehhez:
- Sima csapvíz helyett talán jobb ioncserélt vizet használni
- Ha nagyon poros a képernyő, egy puha ecsettel jobb eltávolítani a por nagy részét „mosás” előtt. A por jó kemény részecskékből áll, melyek megkarcolhatják a kijelzőt.
- Ha van zsíros szennyeződés is (leginkább újlenyomat), azt nem viszi le a víz (nem oldódik vízben), csak szétkenődik és persze egy része a kendőn is marad. De végeredményben az újlenyomat „eltűnik”, mert egyenletes, vékony réteg marad, ami már nem lesz látható.
- Nekem a direkt az LCD TV/monitor tisztításához szánt spray nem jött be: túl gyorsan száradt a nagy felületén és csíkos maradtAzt hangsúlyoznom kell, hogy a LynoX által leírtak az esetek nagy részében teljesen elegendőek.
Megjegyzéseimet tekintetek, mint „hab a tortán (kijelzőn)”
Üdv,
-
Beni2360
félisten
válasz Surda- #74836 üzenetére
Nekem is eltűnt egy pár napja az M4 HD adás a kedvencekből. Én sem találtam sehol, aztán beleléptem a csatorna rendezésbe és ott megtaláltam egészen hátul vagy a 144 már nem emlékszem pontosan és onnan raktam csatornaszám változással előre a sport csatornák,kedvencek közé. Egy próbát megér.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Surda- #74838 üzenetére
Na hát alap dolog, hogy egy digitális kábel adást nem T elosztóval hanem az boltban kapható erre a frekvenciára (tól-ig) való elosztót veszünk. Ezekbe már van jelerősítő stb. És máris lesz HD jeled.
-----------------------------------
m0ski - minimálisan 50" - 1 hét és már kicsi lesz. De én 3.5 m-ről nézem az 50"
Fölég ha majd panoráma filmet nézel és alul felül lesz a fekete csík akkor még kisebb lesz a kép. A Tv-ben az filmek is már többségében ilyenek.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Surda- #74846 üzenetére
kábel tv elosztók a gugli a barátod.
Hát igen azt a T meg amit a falra felszereltünk előszót 30 éve használtuk a tető antennához.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Surda- #74836 üzenetére
Lehet a digi hibája is, vagy elosztó, és egyebek. Próbáld közvetlenül csak ebbe az 1 tévébe csatlakozni a kábelt. Nézz be még a digikábeles topikba is, mások is küzdenek ilyen problémákkal.
pontyos A fw frissítés nem állítja el a tévét. De amúgy ezeket a kép beállításokat le szokták fotózni vagy videózni, az a biztos.
m0ski Utlsó FHD 3D-s tévé a 652V, még éjfélig itt ennyiért. 2016-ban talán ez a legjobb FHD: 49LH6047[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz Surda- #74907 üzenetére
Hihetetlen, ez majdnem tökéletes. Nem teljesen homogén, de legalább nincs bevilágítás. A jobb felső saroktól kb. 15cm-re van egy halvány fényesebb rész, de az is csak nem teljesen szemből nézve látszik. De ez már tényleg 0.
Szóval marad és ez nekem így tökéletes!
Köszönöm mindenkinek!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
huncutka1029
addikt
válasz Surda- #78427 üzenetére
ez halva született gondolat így.
Keresd meg a mobil tv opciót, azt kapcsold be.
Az elvileg engedélyezi, hogy a telefon, tablet, vagy külső forrás bekapcsolja t-t
De egyéb iránt ha kikapcsolod, evidens, hogy a wifi is kikapcsol.
Normál esetben is a ki-be kapcsolás, ésa csatorna váltás hangerő szabályozás még a magic motion esetében is infrán működik .Ha vezetékes net van rákötve, az alapból kikapcsolja a wifit..
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest