Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz
Surda- #78427 üzenetére
ez halva született gondolat így.
Keresd meg a mobil tv opciót, azt kapcsold be.
Az elvileg engedélyezi, hogy a telefon, tablet, vagy külső forrás bekapcsolja t-t
De egyéb iránt ha kikapcsolod, evidens, hogy a wifi is kikapcsol.
Normál esetben is a ki-be kapcsolás, ésa csatorna váltás hangerő szabályozás még a magic motion esetében is infrán működik .Ha vezetékes net van rákötve, az alapból kikapcsolja a wifit..
-
kano
nagyúr
válasz
Surda- #74907 üzenetére
Hihetetlen, ez majdnem tökéletes. Nem teljesen homogén, de legalább nincs bevilágítás. A jobb felső saroktól kb. 15cm-re van egy halvány fényesebb rész, de az is csak nem teljesen szemből nézve látszik. De ez már tényleg 0.
Szóval marad és ez nekem így tökéletes!
Köszönöm mindenkinek! -
törölt tag
válasz
Surda- #74836 üzenetére
Lehet a digi hibája is, vagy elosztó, és egyebek. Próbáld közvetlenül csak ebbe az 1 tévébe csatlakozni a kábelt. Nézz be még a digikábeles topikba is, mások is küzdenek ilyen problémákkal.
pontyos A fw frissítés nem állítja el a tévét. De amúgy ezeket a kép beállításokat le szokták fotózni vagy videózni, az a biztos.
m0ski Utlsó FHD 3D-s tévé a 652V, még éjfélig itt ennyiért. 2016-ban talán ez a legjobb FHD: 49LH6047 -
Beni2360
félisten
válasz
Surda- #74846 üzenetére
kábel tv elosztók a gugli a barátod.
Hát igen azt a T meg amit a falra felszereltünk előszót 30 éve használtuk a tető antennához. -
Beni2360
félisten
válasz
Surda- #74838 üzenetére
Na hát alap dolog, hogy egy digitális kábel adást nem T elosztóval hanem az boltban kapható erre a frekvenciára (tól-ig) való elosztót veszünk. Ezekbe már van jelerősítő stb. És máris lesz HD jeled.
-----------------------------------
m0ski - minimálisan 50" - 1 hét és már kicsi lesz. De én 3.5 m-ről nézem az 50"
Fölég ha majd panoráma filmet nézel és alul felül lesz a fekete csík akkor még kisebb lesz a kép. A Tv-ben az filmek is már többségében ilyenek. -
Beni2360
félisten
válasz
Surda- #74836 üzenetére
Nekem is eltűnt egy pár napja az M4 HD adás a kedvencekből. Én sem találtam sehol, aztán beleléptem a csatorna rendezésbe és ott megtaláltam egészen hátul vagy a 144 már nem emlékszem pontosan és onnan raktam csatornaszám változással előre a sport csatornák,kedvencek közé. Egy próbát megér.
-
sajog159
aktív tag
válasz
Surda- #72267 üzenetére
Igazán nem szeretnék tudálékoskodni, csak pár, elvinek is mondható megjegyzésem ehhez:
- Sima csapvíz helyett talán jobb ioncserélt vizet használni
- Ha nagyon poros a képernyő, egy puha ecsettel jobb eltávolítani a por nagy részét „mosás” előtt. A por jó kemény részecskékből áll, melyek megkarcolhatják a kijelzőt.
- Ha van zsíros szennyeződés is (leginkább újlenyomat), azt nem viszi le a víz (nem oldódik vízben), csak szétkenődik és persze egy része a kendőn is marad. De végeredményben az újlenyomat „eltűnik”, mert egyenletes, vékony réteg marad, ami már nem lesz látható.
- Nekem a direkt az LCD TV/monitor tisztításához szánt spray nem jött be: túl gyorsan száradt a nagy felületén és csíkos maradtAzt hangsúlyoznom kell, hogy a LynoX által leírtak az esetek nagy részében teljesen elegendőek.
Megjegyzéseimet tekintetek, mint „hab a tortán (kijelzőn)”
Üdv,
-
törölt tag
válasz
Surda- #72132 üzenetére
A legtelterjedtebb formátumot le kellene neki játszani: 3GP • 3GP2 • ASF • AVI • DAT • DIVX • M4V • MKV • MOV • MP4 • MPEG • MPG • MTS • TP • TRP • TS • VOB • WMV, lehet hogy egy átnevezés is segítene, vagy másik pendrive, HDD kipróbálása, a keresőben hátha találsz hozzá infót: avi
Frissítésről is van a tévéden a smart menüben ilyen FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET, ott keresgélj, ha nincs meg valami. Vagy még a fenti összefoglalóban is van szó például pendrive-os frissítésről. -
LionX
tag
válasz
Surda- #72071 üzenetére
Ne kínlódj a Tv-n történő szerkesztéssel.
Nyisd ki az összefoglalót és az "Egyebek"-nél van segítség a PC-n történő szerkesztéshez. Pillanatok alatt gatyába rázhatod a csatornalistádat, az analóg csatornákat is tudod törölni, stb.
Viszont az ott megadott letöltési link helyett inkább ezt használd, innen a legfrissebb ChanSort-ot töltheted le. Telepíteni nem kell, csak használni.
Nem bonyolult program, a használatához itt van egy kis segítség. -
Black Dragon
addikt
válasz
Surda- #71939 üzenetére
5 évig azért szerintem el kell ketyegniük, vagy még tovább is, de egyre kevésbé számít az élettartam, inkább az amit belepakolnak.
Biztos vagyok benne, hogy sokat fog fejlődni 5 év alatt a technológia minden téren, jönnek majd a 8k-s tévék, oled-ek egyre jobban, és szépen lassan szorítják majd ki a sima HD tévéket. 5 év múlva szerintem simán kaphatsz egy UHD tv-t egy mostani 652V árában, vagy még alatta, de ez mindig is így volt, minden mással. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Black & Decker töltőt keresek
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest