- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nofear19
tag
válasz
calevara #17887 üzenetére
Üdv
Sokszor olvasok lejátszási problémákról.
Én pl. nem értem hogy miért kell pl. bd25, bd50 fájlokat letölteni. Minőség?
Pl. az Avatar megvan nekem 3D-ben 24 GB méretű mkv fájlban és tökéletes sőt mesésen szép képe van a 106 cm-es tévémen.
A tv természetesen nem játssza le a bd25 m2ts fájl formátumot mert nem ismeri fel de ha átnevezed a kiterjesztését mkv-ra akkor már lejátssza.
Én is vettem HDMI kábelt és a keserű próbálgatások után be is vágtam a fiókba. Túl sok a macera pláne ha a gép gyenge hozzá mint az enyém.
A Plex média server megoldotta a gondom. Kényelmes, rendszerezhető film lehetőségek és szép menüje van a tévén.
LG 640-es tévém van amiben van wifi de mégis lan kábellel kötöttem össze mert a nagy mennyiségű adat átvitelnél már néha akadt a saját wifijével.
Azóta tökélete minőségben, akadozás mentesen mennek a filmek.Próbáltad már a Plex verziót? Amúgy is a számítógéped winchesterén vannak a filmek nem?
-
tigipuf
senior tag
válasz
calevara #17893 üzenetére
Nem tudni,én például jártam már úgy,hogy addig pakoltam a lejátszókat,meg a codecpakkokat,hogy akadt már minden.
PL:vannak olyan full Hd-s filmjeim amik látványosan akadoznak 24p-n és nem tudom miért,és volt amelyiket a Lg saját lejátszója simán vitt.
Különben legtöbb akadást az első generációs torrentelt,értsd divx-es angol filmeknél tapasztalom legtöbbször,és az biztos nem gép meg tv hiba.
Ilyenekre gondolok például,hogy kamcsatkán vették camosan,itt meg varázsoltak rá magyar zsebhokis hangot.
én is tanácstalan vagyok,miként lehet az hogy egy 5-6 Gb-s mkv sokszor rommá veri minőségben a 11-12 Gb-t.Ezért is kérdeztem a forrást... -
e90lci
senior tag
válasz
calevara #17887 üzenetére
Szia.
Nekem ugyan ez a film rávan téve egy 2T külső vinyóra ami usb 2.0-on megy a WD TV Live-be onnan,1.3-as HDMI-n be az AVR-2311 es erősítőbe,az erősítőböl szintén 1.3-as HDMI-n a 47lx6500 tv-be.És tökéletesen viszi.Kipróbáltam 1.4-es HDMI-vel is és különbséget nem vettem észre.Ha van mellé egy Gigabites belső hálózatod próbáld meg DLNA-n átküldeni akkor mit csinál.Menni kell neki akadásmentesen.Ha ua probléma akkor a fálj lehet sérült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS