Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• layerke

aktív tag

válasz #94529552 #57396 üzenetére

Nos, akkor. Webos 2ről nincs felvilágosítás, nem mondhatják meg vagy nem tudják erre nem tértünk ki.

Az, amit mondtam a magyar weboldalakról és frissítésekről úgy van, ahogy mondtam. Magyar oldalon nincs, tv nem ajánlja fel, akkor nincs és kész. Ehhez szeretném megjegyezni, hogy bár tudok angolul és fel tudom lelni az elérhető frissítéseket, de mint magyar végfelhasználónak, aki csak tv-zni szeretne, nem kell tudom arról, hogy az angoloknál vagy balinézeknél van frissítés. Nálunk nincs, akkor nincs. Pénteken alaplapot cserélnek a tv-be, aztán meglátjuk lesz-e javulás.

Nem tudom leírtam-e a teljes történetet, de az a következőképpen néz ki:
    2014.12.08-án vettem tv-t, hazavittem, 50-60 hibás pixel volt rajta, visszavittem másnap a boltba (aznap este már bezárt), kicserélték. Amit hazavittem 2014.12.09-én (a jelenlegi tv) 3 hétig bírta, totál lassú volt rajta a webos, percekig kellett mindenre várni, szó nélkól helyben kicserélte a szakszerviz munkavállalója a hibásnak ítélt alaplapot egy újra a két ünnep között. Azóta ez működött is több-kevesebb hibával, de amiket felsoroltam hibákat a délelőtt, azok nem voltak túl gyakoriak és zavarók se - legalább is igyekeztem nem venni róluk tudomást. Múlt pénteken viszont tv nézés közben egymás után vagy 20-szor hozta a memória megtelt hibát és ezért kérdeztem itt nálatok, hogy tudtok-e valamit. Tudtatok is és ahogy olvastam volt akinél megoldotta a frissítés, volt akinél nem.

Egyelőre itt tartok, de meg kell mondanom Nektek, eléggé felidegesített a dolog, mert a hűtőm is LG márkájú, zörgött a kompresszora és kijött a szerviz munkavállalója, aki ezt megoldotta pikk-pakk és azóta se volt vele baj. A mikróhullámú sütőm szintén LG márkájú és az oldallemeze mozgott, zörgött, ezt én javítottam meg, mert nem tartottam annyira nagy dolognak, hogy emiatt szervizt értesítsek. És így jutottunk el a tv-ig, ami a legutóbbi nagy elektronikai termékem a nevezett gyártó berkeiből és szintén zenész.

Mindenesetre remélem sikerül jól kijönnöm ebből a csoda dologból, mert nem szivesen pereskednék, de ha nagyon muszáj akkor természetesen semmi akadályát nem látom.

Köszönöm a kedves segítségeteket még egyszer

ui: nem tudjátok véletlenül meddig kell ezt a kanosszát járni, mire adnak egy cserekupont másik tévére? Még rá is fizetnék, csak legyen már egy jó tv-m...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés