- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fulton #61331 üzenetére
Annyira nem egyszerű, de meg lehet csinálni. Kell hozzá egy windowsos gép ugyanazon a hálózaton, ahol a tv is van, és lehetőleg kábeles kapcsolat.
Remélem, hogy aki nekem is elküldte, a többiekkel is megosztja a lépéseket, hogyan kell. Egyébként más oldalakon is meg lehet találni a menetét, meg a szükséges fájlokat.
Nagy vonalakban annyi, hogy a gépen elindítasz egy dns meg egy http szervert, a tv-t meg erre a dns-re irányítod, így azt hiszi, hogy a központi szerverrel kommunikál, pedig nem.
Nekem csak annyi volt, hogy közvetlenül nem tudtam arra a szoftra downgradelni, amelyikre szerettem volna (4.45.25), hanem csak arra, amelyiket automatikusan kínált fel (3.23.24). De ezt utána már könnyen frissítettem hagyományos módon a legújabb, és szerencsére jól működő 4.45.25-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest