- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
StoneBridge
senior tag
Nos hát, akkor megint ''itt'' vagyok!
Jelen pillanatban a kép úgy vibrál, mintha 60Hz-en menne (miközben 85 Hz-re van állítva.) 1024x768-as felbontásban.
Ezt kezdte 3 napja, miután feltelepítettem egy régebbi drivert a vidkartyához. Mostmár telepítgethetek bármit, nem az igazi a képe.
800x600 100Hz-en nem jelentkezik ez a probléma.
Picit talán a kép is homályosabb a megszokotthoz képest.
5letek?Hát jó....

[Szerkesztve] -
StoneBridge
senior tag
Up!
Mára ez fokozódott és a kép még jobban vibrál.
1280x1024-ben már inkább ugrálgatni kezd.
A képcsővel lehet valami vagy esetleg driver hiba ?! ?
Soha többé LG-t! Már a 3. cucc, ami elszáll...Fel
-
StoneBridge
senior tag
Jelen pillanatban a kép úgy vibrál, mintha 60Hz-en menne (miközben 85 Hz-re van állítva.) 1024x768-as felbontásban.
Ezt kezdte 3 napja, miután feltelepítettem egy régebbi drivert a vidkartyához. Mostmár telepítgethetek bármit, nem az igazi a képe.
5letek?Up!
Mára ez fokozódott és a kép még jobban vibrál.
1280x1024-ben már inkább ugrálgatni kezd.
A képcsővel lehet valami vagy esetleg driver hiba ?! ?
Soha többé LG-t! Már a 3. cucc, ami elszáll... -
StoneBridge
senior tag
5letek? -
detri
aktív tag
Gyanakszom... ennyit az LG-ről.. 2 és fél év!

Elmúlt 4 éves a 795FT -m, semmi baja nem volt soha. És nem mellesleg még mindig 100x szebb képe van, mint a mostanában szaporodó szörnyű Samsung MB monitoroknak.
Tőlem ennyit az LG-ről...
-
Husky
aktív tag
Gyanakszom... ennyit az LG-ről.. 2 és fél év!

4 éves 795FT-m van, 2 éves kora kürül kezdett el fütyülni. Néha megszólalt, néha abbahagyta. Szétszedtem... a képcső két oldalán kerámia tokos tekercsek vannak, a hőhatásoktól a kerámia kicsit megrepedezett az elmúlt évek során. A réseket megragasztottam, azóta csend van. De egy porszívózás is jól esik neki.
-
StoneBridge
senior tag
-
StoneBridge
senior tag
-
blise
tag
sziasztok!
nekem 1.5 éves kb a 775ft a képe szép, és igazábol nincsenek iylen képbeállitási problémáim, de:
eddig folyton 1024*768/85Hz en használtam kb 3 hónapja hallom a sorfreki hangját
lehet ez a halál előtti állapot jele, vagay csak poros?
pl linux alatt ha ezt a moncsit állitom be akkor nem enged 85 hz-t csak 75-öt?
erről vki vmi okosat tud mondani
remélem a 3 év lejárta előtt meghal a fenébe...
kösz -
Torry
addikt
Egyik napról a másikra dolgok általában szervízhez vezetnek!
-
StoneBridge
senior tag
Hali! Segítsetek!

LG 775 FT gondolt egyet és tegnap esti újraindulás után ''elromlott''... látszólag.
A képe most úgy néz ki, hogy a monitor tetejétől és aljától kb. 4-4 cm-re van két vízszintes fényes csík és a kép összehúzva körülötte ugrál. A kép tehát függőleges irányba megállás nélkül ugrál...
Néha gondol egyet és rendben lesz a kép.. pl. most helyreállt, de vlsz. egy ki-bekapcs után újra kezdi.
Mielőtt mindenki mondaná, hogy szerelő/garancia (ami remélem 3 év volt és idén nyáron jár le), várnék ötleteket esetleg tapasztalatokat ezzel kapcsolatban, ha esetleg valaki már találkozott hasonlóval. Képet talán tudnék róla csinálni, de sok értelme nincs.Sajna ennél jobban nem tudom elmagyarázni...
Most 75 Hz-nél abbahagyta..
85Hz-re váltás, újra elkezdte.. néhány percig szenved, aztán újra helyreáll a kép, de a széleit szinte maximumra ki kell húzni, hogy ''teljes'' képet adjon a felületen.
-
StoneBridge
senior tag
Hali! Segítsetek!

LG 775 FT gondolt egyet és tegnap esti újraindulás után ''elromlott''... látszólag.
A képe most úgy néz ki, hogy a monitor tetejétől és aljától kb. 4-4 cm-re van két vízszintes fényes csík és a kép összehúzva körülötte ugrál. A kép tehát függőleges irányba megállás nélkül ugrál...
Néha gondol egyet és rendben lesz a kép.. pl. most helyreállt, de vlsz. egy ki-bekapcs után újra kezdi.
Mielőtt mindenki mondaná, hogy szerelő/garancia (ami remélem 3 év volt és idén nyáron jár le), várnék ötleteket esetleg tapasztalatokat ezzel kapcsolatban, ha esetleg valaki már találkozott hasonlóval. Képet talán tudnék róla csinálni, de sok értelme nincs. -
kingston
tag
-
balkó
aktív tag
-
kingston
tag
Azért zavar,mert ha kicsit is hullámos az oldal,világosabb képnél kijjebb csúsznak a sarkok.Főleg hogy az ft 775 amúgy is érzékeny a világosabb képekre.
Vagy ez kicsit nálatok is igy van?
Amugy thx a hozzászólásokat,már úgy néz ki alakuladolog. -
kingston
tag
-
nap
addikt
Hali!
lg775 ft-t nem tudok beállítani,sarkok ívek hordótorzítás,kép döntése stb.
Egyik oldal vagy hullámos lesz vagy ferdék az ablakok szegélyei vagy valami.
Valahol sosem jó segítség kéne melyik beállításnál kell elkezdeni stb.
Ha valaki ien moncsival rendelkezik becopizhatná az értékeket.:u
Fontos lenne előre is thx.Jatszani kell vele sokat. A sorrend mindegy, a lenyeg, hogy mindig finomitani kell a beallitasokon. Egy ido utan eljutsz odaig, hogy 'oke, igy jo'. Ha meg nem, akkor veszel egy tft-t.
Ja, nalam az egyik oldal hordos, a masik meg s, de kitoltam a lathato mezobol, igy nem zavar.
-
dr. rozmark
tag
Az előttem szóló nagyonszépen kiállította magáról a bizonyítványt...
Nekem is ilyen monitorom van, én is sokat szenvedtem vele. Egyet azért tudni kell: azok a beállítások, melyek jók valakinek, nem biztos, hogy Nálad is bevállnak, de erre már Te magad is rájöttél. Tapasztalatom szerint alapvetően befolyásoló tényezők: felbontás, képfrissítési frekvencia, videókártya típusa, stb.
Én számokat ezért nem is közlök. Sok szerencsét! -
kinsy++
csendes tag
me' gyökér vagy ahhoz is, hogy egy monitort beállittsá...

-
kingston
tag
Tudom, hogy én is rengeteget szívtam ezzel, úgyhogy tudom mit érzel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt hiszem én először a hordó-t próbáltam valami emberit kihozni. Sajna már nem emlékszem, mert már több, mint fél éve volt, és olyan boldog voltam, hogy sikerült, hogy azóta hozzá sem nyúltam
Ha megnyugtat: most sem tökéletes, de azért már nem feltűnő.Nekem is lassan 1 éves,azóta most lett először áramtalanítva oszt integethetek a beállításoknak. Egyik oldal ok a másik sz@r.stb stb.Türelmem már nincs hozzá,lépek valahova inkábbmajd este 10körül jövök remélem találok megoldást a topicban

-
kizo13
tag
Tudom, hogy én is rengeteget szívtam ezzel, úgyhogy tudom mit érzel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azt hiszem én először a hordó-t próbáltam valami emberit kihozni. Sajna már nem emlékszem, mert már több, mint fél éve volt, és olyan boldog voltam, hogy sikerült, hogy azóta hozzá sem nyúltam
Ha megnyugtat: most sem tökéletes, de azért már nem feltűnő. -
kingston
tag
Hogy ne lennék türelmetlen reggeltől ezzel szívok lassan felrúgom az egész kócerájt mert ez sem segített,a gyári alap sem jó.
a shape beállításai nem jönnek össze meikkel kell kezdeni vagy hogyí? -
kizo13
tag
-
kingston
tag
-
kingston
tag
Regeljek új nicken,vagy csak nem tudtok segíteni?
-
kizo13
tag
Hali!
Fontos lenne előre is thx.Na szóval:
POS: H:53; W:41
SIZE: H:74; W:42
Shape: 35; 49; 40; 46; 52; 38; 30
Remélem segít.
Ja! és ne legyél türelmetlen
-
kingston
tag
Mi a f@szt b@sztam el a kérdésben?
-
kingston
tag
Hali!
Fontos lenne előre is thx.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Projektor topic
- Debian GNU/Linux
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Napokon belül váratlan versenyzővel bővül a VGA-piac
- Analóg fényképezés
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G3 S24AG320NU VA Monitor! 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Eladó oshiba dynabook satellite B551/D
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- AKCIÓ! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple AirPods Pro 3 USB-C Bontatlan / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)