- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
''a Narba az egyetlen Magyar disztrije az Eizo-nak'' ??? akor a juventus team az micsoda???
mellesleg mintha anarba eltunt volna jan 31-vel, legalbbis ugy bezartak hogy nincs kiirva semmi, a telefonokat meg nem igazan veszik fel:- (((( /legalabbis mult het vege es e het eleji allasok szerint/
udv
neduddki
mod most kapom az infot hogy atkoltoztek avolt bemutato termukbe az Andrassy-ra????
[Szerkesztve] -
Sefter
veterán
Eizo L550-et HIVATALOSAN nem lehet kapni kis hazánkban, egyébként mindenképpen Eizo-t vennék már csak az 5 év gari miatt is....
-
neduddki
nagyúr
Hi!
Hat a lg1710p-nel igazan meg lennek lepodve az s-ips panelon! Lasd adatok!!! olege tn+film-nek tunik.
Az meg hogy mit ir a nemet oldal ugye mint mar megvitattuk:)))
De most nezem, hogy a eizo is 16ms-es hjundaj/au tn+fil panel /eszt mint ma irtam mindiog keverem!!!/
Persze mindig johet egy nagy tudasu forumtarst aki szeritn a gyartok csak jobban tugyak..., de hat ez ma akkor sem gyutt be!
udv
neduddki
p.s. remelem a vigyorok nem alakulnak at!!!
na szoval /hogy lehuen benne ertheto dolog is/: valoszinuleg egyforma panel. de nem s-ips hanem tn+fim -
Cyrus
tag
Nem is olyan rossz az EIZO terméke, amint megnéztem a leírását. Én azt választanám. Az árára kíváncsi lennék én is, mert elég jó paraméterekkel rendelkezik, csak az állványa furcsa egy kissé. Nem lehet valahogy a monitort emelni? Csak így kitámasztani lehet?
-
Lacix29
őstag
Valaki találkozott már a témacímben említett monitorokkal?
Vagy ezek még megjelenés elött álnak? (Mivel magyar cégeknél még nem láttam árulni őket)
Vajon ugyanaz a belső paneljük? (S-IPS)
LG L1710P[L]http://www.lg.hu/termekek/informacio_technologia/monitor/flatron_lcd_monitor/l1710p.html[/L]
EIZO L550[L]http://www.eizo.com/products/lcd/l550/spec.asp[/L]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Commodore 64
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- További aktív témák...