Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmate
őstag
No problema megoldva. A ceg ellen adocsalas alapos gyanuja miatt eljaras folyik. Ezert gondolom, hogy mindenkit, aki szerepel az adatbazisukban megprobal megkeresni a hatosag, es felkerni arra, hogy (ha tudja) igazolja, hogy vasarolt a cegnel. Amennyiben nem tudja (ahogyan ense, hiszen nonszensz) egy 5 oldalas papirt kell kitöltenie es visszaküldenie.
-
Blackmate
őstag
MUŁĐER : Bővebben: link
etilin: Ugye ezt te sem gondolod komolyan?!?! A cdim 90%-a legalis forrasbol van.
I_Am: igen, en is ezen filozok most, hogy vasaroltam-e valami ''nagyobb'' dolgot, amihez a nevem kellett. De ha igen, akkor is, ez nem a szemelyes adatokkal valo visszaeles? Ha teszem azt egy videokartyat vettem (hirtelen ez remlik), akkor miköze a rendörsegnek, hogy hany cd-t vettem ott?
Agyasima: vmi ilyesmi lesz, vagy telefon.
mzprox: jo vicc, de mar 9,5 honapja itt vagyok, es nem menekültem
, most inkabb egy kicsit feszült vagyok.
Tovabbi fejlemenyek a levelböl:
3 alkalommal vasaroltam a boltba (szerintem többször)
2001.05.11
2003.03.28
2003.06.19
összesen 1770 ft összertekben (ebböl latszik milyen sokat jartam oda)
az egyik tetel egy 1000 ft-os (szerintem 96 db-os) CD-tarto mappa - akcios volt
a masik meg vmi 74 perces!! (nem tegnap volt) irhato CD 160 huf-ert.
a 3. pedig egy 99 perces CD
Szerintem egyikhez sem kell nevre szolo szamla ...
Akkor honnan a qrva eletböl tudjak a cimemet? Teljesen felhuztam magam

[Szerkesztve] -
Blackmate
őstag
Egy kicsit beparaztam.
Kaptam egy levelet a miskolci rendörsegtöl, v. nyomozati hivataltol. (Nem tudom pontosan, mert nem vagyok otthon, es meg 2,5 hetig nem is leszek, igy csak az otthoniak elmondasabol tudom.) Melyben arra szolitanak fel, hogy igazoljam, hogy 2001 januar es 2004 dec. 14 között hany db CD lemezt vasaroltam a Rakoczi ut. 14 szam alatti üzletben. Minderre 5 napom van.
Az üzletet mar kideritettem, hogy melyik. Vasaroltam is ott dolgokat, megesett hogy CD-t is, de minimalis mennyisegben, mert nem eppen az olcso üzletek köze tartozik.
1. Ez mi akar lenni?????
2. 5 napom van ra, hogy visszaküldjem a nyomtatvany (levelben volt). Apr. 30-ig Nemetorszagba vagyok. Ilyenkor mi van ???
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Path of Exile 2
- Apple MacBook
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Filmvilág
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Igen. Jobbnal jobb konfigjaim vannak. Hi-tech szuperszamitogepek, több terrabyte-nyi kapacitassal. Mondjuk az utolso nem olyan rossz...