- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Bernardo20 #849 üzenetére
''... megpróbál a újra lábraállni, és kideríteni mitörtént'' - inkabb megprobal eletben maradni
''de már a 4.rész után kicsit lelankad a sorozat''
spoiler: az otodikben (asszem abban) visszalonek
egyebkent a kezdes maga, ami az alapotlet eleg eros, es valoban nem hozzak ki belole a legtobbet, de szerintem elvezheto a sorozat -
Bernardo20
őstag
A Jerichot ismeritek?
Most töltöttem le és egész nézhető.
''Egy nukleáris katasztrófa után, mely megsemmisítette fél Amerikát, egy magára maradt Kansasi kisváros megpróbál a újra lábraállni, és kideríteni mitörtént''.
Jól kezdődött,de már a 4.rész után kicsit lelankad a sorozat. De azért végignézem
Most egyébként a Hősök a best nálam. Pedig mindíg is utáltam a sorozatokat,de ez nagyon üt: -
Eastman
addikt
Sziasztok!
Keresem a Discovery-n futó Autókereskedőket! Valaki nem veszi fel tök' véletlenül??? -
sirály12
őstag
Egy kis segítséget kérnék.
Volt régebben a tv-ben egy sorozat, na ennek keresem a címét.
Egy tengeralattjáró volt benne, a jövőben játszódott. Volt benne egy delfin, és egy rab, akinek kopoltyúja volt. -
tasak
újonc
lost-eltüntek
-
radirpetya
tag
Sziasztok!
Az asszony óriási szomszédok fan és rágja a fülemet, hogy nézzek utánna. Szóval az lenne a kérdésem, hogy megvan-e valakinek divx-ben vagy dvd-n vagy esetleg van e valami ötletetek, hogy hol keressem?
THX
Radirpetya -
Forest_roby
őstag
Hi!
A Highlander the Raven sorozattal nem találkozott vki vhol össze? Nagyon érdekelnem a folytatás. / tvben amit adtak - az utolsó rész duplarészes volt és furdalja az oldalamat a kiváncsiság, meg egyébként is végre jó lett a sorozat...... /
So, ha tudtok vit akkor értesítsetek!
Előre is köszi!
Forest -
Vigneau
félisten
Kis segítséget kérnék Tőletek.
Ha van valaki közületek, aki jó ideje néz már a BBC Prime-on mókás sorozatokat (Little Brittain, Coupling, stb.) és emlékszik egy kiöregedő rockerra és a családjára (fia van és hetyke, fiatal felesége), akik egy kastélyban laknak - lakájjal is rendelkeznek -, annak nagyon örülnék. Különösen akkor, ha meg tudná mondani a címét a sorozatnak.
Előre is köszönöm a segítséget. -
_cirmos_
őstag
sziasztok!
le lehet tölteni valahonnan ''Balu kapitány kalandjai'' c. rajzfilm epizódokat? -
duracell89
senior tag
Én itt nézek egy-két dolgot: [link] ..
-
tothbe
addikt
Nos, ez nem tudom, volt-e már: [link]
Ha igen, akkor bocsi, ha nem akkor használjátok egészséggel. -
truba
tag
Hello
Nekem Simsons, Futurama South Park sorozatra kellene valami cím.
Ha van valaki innen Pécsről akinek van az dobjon rám egy privit. -
Thimmy
újonc
Szia nem tudnád nekem elküldeni a hogy honnan lehet letölteni a Helyszínelőket!
Köszi Thimmy -
Thimmy
újonc
Sziasztok!
Véletlenül nem tudtok nekem vmilyen honlapot mondani ahonnan a Szívek szállódáját le lehetne tölteni?!
A jóbarátokból mind a 9 évad megvan ha kell valakinek! -
whisky75
tag
Honnan lehetne levenni az Alfa holdbázist? A videotékákban sem találtam.
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Továbbra is keresek Helyszinelők részeket (minél többet). Legutóbb kaptam egy linket amit nagyon köszönök, de onnan elég hosszadalmas lenne letölteni. Nem tud valaki valami egyéb megoldást?
-
Ck.
addikt
Szokta vki itt a PH!-n rajtam kívül nézni az Everwood-ot? A TV2-n adják hétköznapokon 17:30-tól.
Sztem egy nagyszerű sorozat, számomra az eddigi legjobb. Teljesen valósághű, túlzások és irreális dolgok nélkül. Egyszóval remek.
[Szerkesztve] -
kutga
félisten
Sziasztok!
Helyszinelők című sorozatot szeretném letölteni, de sehol nem találom. Ha valakine esetleg megvan lehetőleg az előző összes évad, vagy tudja honnan lehet letölteni kérem jelezze! -
troland26
őstag
sziasztok nekem a Friends 10 season kellene talán angolúl jobb lenne ,valakinek valami ötlet?
-
Goliat
újonc
Sziasztok. nekem a Knight Rider sorozat kellene szinkronosan. Remélem valakinek meg van vagy tudja honnan lehet leszedni
-
Ittnemaz
aktív tag
Érdkel valakit sorozat csere-bere?
ROME
SGA
SG1
Miért éppen alaszka?
DR House
stb. -
hiúz
csendes tag
Nos kipróbáltam ezt az oldalt és (többször) ezt a hibaüzenetet kaptam:
Warning: ftp_get(/home/tthstatic/ftp/temp/S1x01-Don't Eat the Snow in Hawaii-Inter.avi.txt) [function.ftp-get]: failed to open stream: Permission denied in /home/tthstatic/ftp/includes/filesystem.inc.php on line 764
Warning: ftp_get() [function.ftp-get]: Error opening /home/tthstatic/ftp/temp/S1x01-Don't Eat the Snow in Hawaii-Inter.avi.txt in /home/tthstatic/ftp/includes/filesystem.inc.php on line 764
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tthstatic/ftp/includes/filesystem.inc.php:764) in /home/tthstatic/ftp/includes/filesystem.inc.php on line 901
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tthstatic/ftp/includes/filesystem.inc.php:764) in /home/tthstatic/ftp/includes/filesystem.inc.php on line 902
Warning: filesize() [function.filesize]: stat failed for /home/tthstatic/ftp/temp/S1x01-Don't Eat the Snow in Hawaii-Inter.avi.txt in /home/tthstatic/ftp/includes/filesystem.inc.php on line 932
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tthstatic/ftp/includes/filesystem.inc.php:764) in /home/tthstatic/ftp/includes/filesystem.inc.php on line 932
Warning: fopen(/home/tthstatic/ftp/temp/S1x01-Don't Eat the Snow in Hawaii-Inter.avi.txt) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/tthstatic/ftp/includes/filesystem.inc.php on line 946
Warning: fpassthru(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/tthstatic/ftp/includes/filesystem.inc.php on line 947
Warning: unlink(/home/tthstatic/ftp/temp/S1x01-Don't Eat the Snow in Hawaii-Inter.avi.txt) [function.unlink]: No such file or directory in /home/tthstatic/ftp/includes/filesystem.inc.php on line 955
Mivel elég szegényes az angol tudásom,mi a probléma?
Miért nem tudok letölteni semmit?
Spec a Miért éppen Alaszka? pont nincs rajta.
De hasznos oldal,mert sok jó sorozat van ott,már ha sikerül megoldani ezt a problémát.
Köszi! -
hiúz
csendes tag
Bocs ha már volt.
Nekem a Miért éppen Alaszka című sorozat kellene.
A DC-ről már kb a felét leszedtem,de ennél több ott sincs meg senkinek.
(kb 1 éve próbálkozok vele)
Nem tudjátok honnan lehetne megszerezni/megvenni?
Lehetőleg szinkronossan. -
janee_
tag
sziasztok tudtok valami linket adni ahol sok sorozat fent van?
-
JohnnyX
őstag
t.i.r.
Ez megvan valakinek esetleg, vagy egy link?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gitáros topic
- Elden Ring
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- AmD - Ryzen5 - ös Gamer - Pc1 - Eladó - Számla - Ready !!
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Intel Core i7-13700K Processzor
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest