- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Gurulunk, WAZE?!
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor S
csendes tag
Kb másfél éve én is így jártam. Volt egy értetlen érdeklődő (de nem volt üzlet), töröltem a vele történt beszégetést, majd jött az értesítést, hogy számomra a marketplace nem elérhető. Sehogy nem tudtam visszaállítani.
Egyrészt azóta nem bánom, igyekszem minimalizáni a fb használatomat. Jófogás + a szakmai oldalak egész jól helyettesítik, de vannak kivételek. Használt IKEA bútorokat hirdettünk meg. Feleségem marketplacen, azonnal volt rá egy csomó valós érdeklődő. Az én jófogásos hirdetésemre pedig az egy-két boton kívül senki sem jelentkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Igen a facebook szerint egy Csaló vagyok és azonnal letiltott.Történt ugyanis, hogy meghirdettem ugye a Mercit...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- I Have No Mouth, and I Must Scream teszt
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest