Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
szépen csendben. s lőn sötétség. a ventillátor forog tovább.... ennyi. de ahogy már mondták, nem valószinű, ha működik még, akkor idővel azér egyre kevesebb lesz az esélye. ja de most akkor lesarkaztad, vagy csak picit az éleit? mert lesarkazás az... egyértelmű amikor a sarkait vered le
-
Dilikutya
félisten
sajnos óvatosan kell felrakni a procira a hűtőt. engem is bosszant hogy nem tudják normálisan megcsinálni, és rátenni egy olyan sapkát mint az Intel prociknál. annyira nem drágulna meg az a proci egy kis fémlemeztől. egyszer én is alaposan megszenvedtem egy XP-vel mire rátettem a hűtőt, másnap ki is nyiffant a gép
szerencsére gariban visszavették, mivel semmilyen látható nyoma nem volt, igy elképzelhető, hogy nem is az volt a baja. pedig hogy mit kellett annak a procinak elviselnie hűtőfelrakás közben
aztán a végére rájöttem, hogy kell, de utána az új prociért már nem mertem felelősséget vállalni, inkább felrakattuk a bluefishes srácokkal
-
Dilikutya
félisten
nos, ha semmi baja, akkor tedd össze a két kezed, bár még ne aludj este nyugodtan. elvileg elképzelhető, hogy semmilyen következménye sem lesz, és megy minden mintha misem történt volna. de azis lehet hogy még ma kinyiffan. az esélyeidet rontja, hogy jól látható a lesarkazás. legyen szerencséd, és ne legyen semmi baja. mondom, nem szükségszerű, hogy a lesarkazás kinyirja a procit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Parfüm topik
- Memóriakártya topic
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- További aktív témák...
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Intel Core I3 9100f
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szerencsére gariban visszavették, mivel semmilyen látható nyoma nem volt, igy elképzelhető, hogy nem is az volt a baja. pedig hogy mit kellett annak a procinak elviselnie hűtőfelrakás közben