Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
pip
aktív tag
Kosz a sok infot mindenkinek. Rajottem hogy elegge vedetlen vagyok. Hmm...vedelemre szorulok. :O
-
pip
aktív tag
''A gépedre nem a ''valódi'' crackerek fognak izgulni, hanem a kis ablakos ''hobbi'' crackerek...''
igazan megnyugtato :)
kulonben nem hiszem hogy valaki is izgulna a gepemre, de ezentul mindenkepp keszitek masolatot legalabb azokrol a munkakrol amibe sok energiat fektettem. Gondolom a ''hobbi crackereket'' nem zavarja az anyag mogott evo munka, tiszta szivvel torolnek mindent amihez hozzafernek :( -
pip
aktív tag
Meg meg egy kerdes ha meg itt vagytok es tudtok segiteni: sokszor hallottam azt, hogy ''ne hagyd a gepet ejjelre az interneten, mert valaki betorhet ra, oszt rendet rak az adataid kozt''. En pedig sokszor ugy hagyom, pl. ha filmet toltok le eppen. Valoban fennall a veszelye hogy valaki belephet a gepembe es letorol mindent?
-
pip
aktív tag
es kinek van hozzaferese ezekhez az eltarolt IP cimekhez? Termeszetyesen a PH mukodtetoin kivul kerdezem. Tudom hogy az elmeleti szintu kerdes, mert a gyakorlatben minden lehetseges de megis: ez nem minosul ''vedett'' anyagnak? Vgy pl. egy email szolgaltato, kiadhatja az adataimat?
-
pip
aktív tag
válasz
Dr_Watson #14 üzenetére
rajuk gondoltam en is, csak nem fejeztem ki magam eleg pontosan.
Es van modja annak hogy en anonimitasba burkolozzak? Mit es hol kell beallitanom, hogy minel kevesebb info szivarogjon ki rolam? Lehet egyaltalan egyoldaluva tenni a dolgot: ha engem erdekel valami, akkor megkapjam az infot a neten, de ha valaki rolam akar tudni, annak legalabbis ne legyen konnyu dolga. -
pip
aktív tag
Konkret eset:
most a prohardver foruman vagyok, es bejlentkeztem, tehat mint aktiv tag szerepelek. Kerdes: akkor is lathato az IP-m ha csak a hozzaszolas idejere jelentkezem be, aztan azonnal ki is lepek? Pontosabban: utolag rakeresve az arhivumban a hozzaszolasaimra, megallapithato az IP? -
pip
aktív tag
-
pip
aktív tag
Kerdes a cimben. Erdekelne, hogy megallapithato-e kiletem az interneten keresztul. Pontosabban hogy honnan irok, hol lakom stb. Kivancsi vagyok milyen informaciokat tudhatnak meg rolam interneten keresztul, vagy az emailcimem alpjan.
Egy peldaval elve: ha megszervezem a forumon a rendorseg ablakainak betoreset egy ejszakai hadmuveletben, es masnap rajonnek hogy a gondolat itt szuletett meg a forumon, fennall-e a veszelye, hogy nehany nap mulva kopogtatnak az ajtomon mert lenyomoztak engem mint foszervezot?
Hozza kell tennem meg, hogy az igazi nevemet es lakcimemet nem nem adtam meg az emailcimem regisztralasanal
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Vicces képek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest