Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
66zio
aktív tag
válasz
^Andrew^ #3053 üzenetére
Nem, a 3C az valami új dolog ahogy néztem. Néha vannak ilyen kuponos ajánlatok akkor, csaptam le rá. Alap esetben nem annyival olcsóbb, hogy onnan vegyem. Ha 49k-is, akkor már érdemesebb szerintem itthon megvenni a hivatalos Xiaomi boltban. 52k-ért és akkor még gari is van hozzá.
[link]
szerk: Ahogy nézem árukeresőn máshol még olcsóbban is van. -
66zio
aktív tag
válasz
^Andrew^ #3051 üzenetére
Ez minden HEPA szűrőre igaz. Ez csak annyit jelent, hogy ha találkoznak akkor megszűri. Itt inkább az a baj, hogy ez nem egy porszívó, nincs nagy szívóerő. A lebegő részecskék szép lassan odalebegnek és azokat átszívja a hepa szűrőn és nem engedi tovább. Ha arra kóricál egy kutyaszőrszál darab akkor nyilván azt is megszűri, de ha a földön van, akkor nem fogja felszívni.
Közelítsük meg máshogy. Mennyi pénzed van? Belefér-e úgy egy légszűrő, hogy lehet kiderül, hogy a kutyaszőrre nem jó? Ha nem nadrágszíj összehúzós döntés egy légszűrő, akkor mit vesztesz vele? Legrosszabb esetben is legalább a levegő tisztább lesz, nem szívja a gyerek a légszennyezést.
-
66zio
aktív tag
válasz
^Andrew^ #3048 üzenetére
Nekem személy szerint nincs vele bajom, nem bántam meg, hogy megvettem. ~35k-ért jött Aliexpressről EU-s raktárból.
De lehet vele probléma. Ahogy én vásárlás előtt néztem, hogy milyen hibái lehetnek:
A kijelző folyamatosan 1-es értéket mutat, tehát az automatikus szűrés emiatt nem működik, neked kell kapcsolgatni ha úgy érzed szennyezett a levegő. De hát ugye ez nem teljesen jó, mert hacsak nem füstszag jön be sokszor nem érzed.
Illetve néhányan ilyen ciripelő hangot hallanak, ami nem a nagy hanem a légminőségmérő ventilátorából jön.Nekem egyiket se produkálja. Por ugyan úgy van, de én egy forgalmas út mellett lakom, kutyaszőrre nem tudom jó-e. De Tippem szerint nem, hisz az nem lebeg, hamar lerakódik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest