- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
Pár nap után én is megosztom a kis fapadossal szerzett tapasztalataim:
Pozitívumok:
- olcsó
- szép kidolgozás, normális műanyagok
- legkisebb fokozaton szinte néma, simán alszom mellette
- idáig kétszer kellett átporszívóznom az előszűrőt, igazán hatékony, így látszik hogy mennyi por van a levegőben.
- olcsó szűrőNegatívum:
- kevés fokozat (3)
- kettes fokozat hangerejével még együtt tudok élni nappal, de hármas már hangos. Takarításhoz használható.Egyebek:
- "okos": ha visszajön az áram, azt a programot folytatja, ahol abbahagyta, tehát wifi konnektorral használható.
- nem vagyok arról meggyőződve, hogy hosszú évekig lesz szűrő hozzá (de ez a probléma a többinél is felmerül)
- fogalmam sincs hogy az uv-c működik-e -
kcsa
veterán
Ha áramszünet után bekapcsolna/visszakapcsolna, azért sokat dobna az okosítási lehetőségeken (wifi-s aljzat vagy valami hasonló).
Ezzel együtt nem tűnik gáznak a dolog, a Xiaomit a vételára és a szűrő ára miatt skippelem valószínűleg, nameg az EP-s fizetés lehetősége is a Viktor mellett szólna.
Még alszom rá párat, de nagyon köszi az infókat
Már ez az ár is nagyon-nagyon maximum nekem, pedig az igazán jónak tűnő dolgok a Viktor ára felett kezdődnek.
szerk.: porszűrőben látszik valami pár nap után? Ma megint beindultam vásárlására, mert iszonyatos por van újra..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- HomeAssistant és SolarAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Mapei Keracolor fugázó anyag eladó több színben is (bontott)
- Autós tükörre rögzíthető kamera rendszer - komplett - csere is
- Új Samsung Sony LG LiitoKala 18650 21700 25R 30Q 35E 40T VTC6 M50 M58T 50E Li-Ion akkucellák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!