Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
Van egy másik problémám, erre célirányosabb eszköz kellene, mint az ikea-s. Az szerintem karcsú ide.
Van egy felújított szoba, ahol későn vettük észre, hogy a padló alatt bepenészedett a laminált parketta alatit MDF lap. Ezt rendbe rakjuk (MDF ki, viz szigetelés, padlopon, végül parketta).
Az MDF felszedésekor szállt a fehér penész por a szobában. Sajnos frissen festett falak, új radiátor, de üres a szoba. (Épp parkettázni készültünk festés után.)
Ózon generátorral már telinyomtam a szobát párszor, mely elvileg inaktiválja a penész spórát.
Mielőtt birtokba vesszük a szobát, szeretnék bent járatni egy olyan szűrőt, ami elkapdossa az esetleges spórákat még, ami esetleg leült a falra, plafonra, radiátorra.
A falat átsöpörtem már, de lombfújóval átfújnám a radiátort is és a falat ismét, hogy tuti lejöjjön minden por róla.
Eközben és utána pár napig nyomatnék egy hatékony szűrőt.
Előny, ha még uv-val vagy egyéb technológiával szétroncsolja a nem kívánatos dolgokat.
Egy MC55W megfelelő lehet vagy van jobb ár-értékben?
23 m2-es 290 cm belmagasságú (66.7 m3) szobáról beszélünk.
Ezután, akár szűrő csere árán, de tovább használnánk a nappaliban vagy a hálóban, tehát csendes, hatékony szűrő legyen.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest