Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendo84
senior tag
válasz
trcvk663 #4499 üzenetére
Érdekes egyébként az én készülékem levegő minőségérzékelője 29-41 pm között ugrál működés közben. Volt hogy otthon végeztem valami munkát, a berendezéstől kb 10 m-re másik helységben és egyből felugrott 80-ra. Amint abbahagytam, néhány perc után vissza állt normál értékre.
De általánosságban mióta üzemel, akár reggeltől estig, akkor is ennyi értéket mutat. Ami jónak számít, csak mint írtam is a beüzemelés óta jó pár hete megy és sohasem változott ez az érték első pillanattól fogva ennyit mér. A kérdés így felmerül bennem, ha nincs olyan tevékenység végezve, ami pl felkavarná a port otthon, vagy hosszabb szellőztetés után, akkor nem látom értelmét egész nap bekapcsolni, ha a mérést veszem alapul. Bár aki asztmás, allergiás, stb lehet tapasztalata már ennek az ellenkezőjét.
Egyébként CONCEPT CA2000 van és brutál jól néz ki, professzionális minőségi szűrőrendszere van és jó nagy teljesítményű.
Új hozzászólás Aktív témák
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Politika
- NVIDIA® driverek topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Diablo IV
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest