- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
Tegnap dobtam ki kettő darab, kb másfél éve vett fehér kart. Dobozban elrakva álltak a torzóval kézfej nélkül. Végigrepedtek.
A mindenki szuper készletben most cserélem másodjára a teljes fehér figurát (torzó, karok, lábak) Ez a nappaliban sll, közvetlen nap nem éri
Gyerek fél éves készletekből a világosszürke dobozkonténer tüskéi mind letörtek, holott vigyáz rá.A lego értékálló, de nem időtálló.
-
sb
veterán
Nem tudom mivel hirdetik de minden kopik.
Nemrég levettem a routerem a szekrény tetejéről. Megfogtam az egyik antennát és el akartam fordítani, ugye forgatható. A kezemben maradt, érintésre azonnal tört a műanyag keret. Aztán a második antennával ugyanez. Négy van rajta, a többit nem mertem megfogni.@RangerFox
EUR árat szoktam nézni és azt kb. lehet tudni milyen árfolyamon váltják. Eddig amit néztem 420 körüli volt az idei szetteknél, tavaly év közepén/végén lementek 405 körülre pedig magasabban kezdték.Viszont úgy rémlett az EUR és USD ár nem mindig egyezik... de lehet, hogy félrenéztem.
(Az ÁFA tartalom különbséggel tisztában vagyok, de más miatt is árazhatnak máshogy, nem kötelező azonosan. Viszont nem figyeltem konkrétan, úgy rémlett szokott lenni eltérés, de lehet, hogy csak az AUD/GBP eltérések maradtak meg bennem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Politika
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Asztalos klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Puch Vienna kerékpár Tannus tömör gumikkal, hogy sose legyen defekted :)
- OKAI NEON LITE elektromos roller
- Renault Clio IV (4) Grandtour 1.5DCI Gyári Navigáció, könyöklő, radar
- Basen Green BR-OW-LV 11.77KWH LFP akkumulátor napelemhez
- Eladó egyszer kipróbált Klarstein Shirtbutler Deluxe ing- és nadrágszárító
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest