- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Digitális Állampolgárság Program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Árnyékos sarok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
EV3nal jatszik firmware csere is es ugy megy embedded Javaval.
viszont gyarilag a vizualis programozasi resze is tok jo. proceduralis programozast megtanulni szvsz tok jo, bar ertelemszeruleg nagyobb gyerekekkel erdekes.
hosszabb tavon azt neztem, hogy van wifi module es sajat network stackkel pl megoldhato elvileg, hogy a robot vezerleset pl a desktopra ki lehessen szervezni. magamnak eredetileg applikalt AIt tanulni vettem, aztan vegul annyira nem volt ra idom.
de azert nezem, hogy sajat network protokolt fel tudok huzni, ugy meg azt neztem, hogy elvileg nemi "interfacinggel" egy pre-trained python modellt ra lehetne huzalolzni. extrem megoldaskent akar ugy is, hogy egy telefon kameraja az input es egy desktop Android studioba van kiszervezve az SW egy resze. ez viszont eleg extrem use-case .
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
nexus6
aktív tag
sajnos én is azt látom hogy vannak készletek amik egyszerűen eltűnnek a piacról, én a kis vespát keresem a keresztfiamnak, de megjelenéskor elkapkodták, azóta nem igazán látok...
Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Gaming notebook topik
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- ///Parkside körfűrészlapok és flex korong több méretben /ÚJ/ bolti ár feléért! -50%
- Eladó (bolti új árának közel feléért) újszerű Faktum Makaó nagyszekrény!
- Aeotec SmartThings Hub - okosotthon vezérlő központ (Zigbee,Z-Wave,Thread, Wifi)
- Kaabo Mantis 8 Dual elektromos roller E-roller 2 x 800 Watt
- Dyson 215343-02/07 porszívófej
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest