Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
#75376384 #28026 üzenetére
Annyira szép, hogy kizárólag rosszindulatot tudsz feltételezni a hozzászólásom mögött. Ha gondolkoznál egy picit, rájönnél. Azért örülök, mert így évente új készletet tudok venni, és nincs az, mint a játékbolt újbóli kiadásánál.
Az, hogy másnak megvan vagy nincs meg, ebből a szempontból irreleváns. Én is tudnék sorolni kapásból húsz olyan készletet, amit nem vettem meg, amikor lehetett volna, most pedig már nem tudom. De nem irigylem azt, akinek megvan (azért Redbull kapja be), és nem kárhoztatom a céget, hogy nem adja ki újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- Még erősebb Red Magic készül
- Automata kávégépek
- Bestbuy játékok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest