Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Throme #27916 üzenetére
Már hónapok óta nem jött utánpótlás. Az állomás tavaly előtti készlet és mégis sunyiban “retired” címkét kapott. A vonatot pedig kétlem, hogy kivonják. Szóval szerintem idén a tűzoltóságot is muszáj lesz beszerezni.
Persze a tetszik vagy sem dolog olyan, hogy egy sorozatról beszélünk. Mégis csak jó, ha megvan mindegyik része.
Én idén kezdtem el gyűjteni. Elnézve a régebbi darabokat, nem lesz olcsó.
Ezt egyébként nem értem, hogy az ilyen szezonális készleteket miért csak két évig árulják? Pl egy city tűzoltó autó esetében érthető, abból évente jön új. Ez viszont simán lehet inkább három, ha nem négy évig is akár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest