- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A jövő számítógépei
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
laacika
tag
Egy Chipset hány fokos álltalában?Nem túl meleg az ha a mutató ujjam kb 2-3mp-ig állja csak?
Úgy tanul az ember ha kérdez!!
-
laacika
tag
Szia.
Ha feljebb lapozol látsz egy Hűtőt a (24193)-nál.
Levettem róla a gyárit (3pin-es volt).
Egy Cooler Master R4-BM8S-30PK-R0 tettem rá,eddig megvagyok elégedve vele,remélem évek mulva is ezt fogom mondani,hogy öszinte legyek szerintem precizebb a kidolgozottsága mint az Arctic-eknek,most vettem azt is egy F12-est,ha belefújok szemből és nézem a lapát széleit akkor nem egyformák,mintha jópár lapát kicsit hosszabb lenne.
Egyenlőre ennyi tapasztalatÚgy tanul az ember ha kérdez!!
-
laacika
tag
Tényleg nem érted
Persze hogy nem megy a háttérbe semmi,
Ezen a hűtőn a gyári 8cm-es ventije van illetve volt és már megoldódott a probléma,mivel a gyárit leszedtem mert csak 3 pines volt,most 4 pines van rajta és mostmár nem pörög örökké ha kel ha nem 2400-al.Úgy tanul az ember ha kérdez!!
-
laacika
tag
Valakinek van tapasztalata venti téren ezzel: [link]
Kifejezetten a 40.000 órás Long Life Sleeve-re lennék kiváncsi.
Köszönöm.Úgy tanul az ember ha kérdez!!
-
laacika
tag
Na 4 pines-el mindjárt nem pörög csak 2400 helyett 1280rpm-et.
-
laacika
tag
válasz laychi #24198 üzenetére
Köszi válaszod de már vettem egy ilyet: [link]
Légszálitásban ugyan annyit tud mint ami rajta volt de viszont halkabb és szélesebb rpm-között mozog 800-3000.
Csapágyazás tipusa:Long Life Sleeve (ez gondolom nem golyóscsapágyas),ezzel nagyott vétettem hogy megvettem?[ Szerkesztve ]
-
laacika
tag
Egyépként ezt néztem ki rá: [link]
Ez a venti légszállitásban 2000rpm-nél 31CFM-et tud,ami pedig most rajta van az 2400rpm-nél 35CFM-et,tehát ha kiszámoljuk akkor egy kicsivel több szelet is fog csinálni az amit veszek rá. Jól gondolom?Úgy tanul az ember ha kérdez!!
-
laacika
tag
Értem amit irsz,de itt most a ventilátor szabályzása a lényeg,hogy nekem ne pörögjön 2500rpm-el örökké,akkor is ha csak böngészgetek és 26 fokos a Cpu-m.
Egyépként ezen a hűtőn eredetileg 18mm vastag a venti,ez helyett egy PWM-es 25mm vastag csak tud annyit még ha "trágya" is.Nem?Úgy tanul az ember ha kérdez!!
-
laacika
tag
válasz laacika #24192 üzenetére
Na kicsit utánna olvasgattam,kérdezés előtt kellett volna,erről a hűtőről le kell vágnom a p...ba a ventit és venni rá egy 4 pin-es PWM ventit és azt majd a lapom úgy álitgatja ahogy akarja.Egyépként szerintetek mekkora fordulatú legyen amit veszek rá?
Köszönöm szépen válaszaitokat.Úgy tanul az ember ha kérdez!!
-
laacika
tag
Sziasztok.
Kérdeznék,kis intel procim (E6300 dual core) kapott a gyári hűtő helyett egy Igloo 5600 Light-ot,ez papirja szerint 2400-at pörög +-10%,everest szerint 2500-at ugye ez rendbe is van,amit nem értek hogy a gyári hűtő szépen lassan pörgött 2080 körül majd ha melegedett akkor az alaplap emelt a procihűtő fordulatán,de ez a igloo 5600-as miért pörög alapból 2500as fordulaton?Mert az Igloo-n eleve olyan venti van ami innen indul és ennél csak több lehet?Úgy tanul az ember ha kérdez!!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen GPS-t vegyek?
- Windows 10
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- ZEN.com
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest