- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A jövő számítógépei
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Értem mire gondolsz. Hát a fene tudja, mi lehet a megoldás egy tornádó elcsendesítésére...
Talán valamiféle tölcsér, vagy szűkítő megoldhatja a problémát a rács elé szerelve, de nem garantált. Ezzel el lehet játszadozni, mire kiderül, mivel lehet tompítani.
Én ha ezermester lennék tennék elé egy olyan befelé szűkülő tölcsért, ami a belső felén bordázott. Ezzel talán meg lehet törni a levegő útját és nem sivítana annyira. Esetleg lemezből kivágni egy kisebb darabot egy L alakú füllel, ezt a fület meghajlítani és a végén rögzíteni a gépedhez, a lemezdarabot pedig a rács elé fordítani, hogy közvetlenül akadályozza a levegő bejutását és "oldalról" szívja azt be. Én utóbbit próbálnám meg elsőre, ha kell le is rajzolom mire gondoltam, de szerintem érthető.../// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
Szabad tunni melyik "vidéki nagyvárosban" laksz, ahol ilyen széles a kínálat?
Már néztem az adatlapod... és nem hallottál még Merlin-ről? Pedig nagy varázsló!Sajnos minél kisebb egy venti, általában annál nagyobb a fordulata, ergo a méretcsökkenéssel a hang/zaj egyre jobban nő. Meg kell hallgatni még pár pici ventit és értelemszerűen a leghalkabb lesz a nyerő!
A rács mindenképp berezonálhat, nem árt oda tenni valamit, de rezgéselnyelő anyag legyen, ne fém.
2 apró gumi tömítőgyűrű/alátét, keskeny szilikongumicsík, használt rágó...[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Ricardo128
senior tag
-
flymi
addikt
Igen van ilyen méretben is. Meg 40X40 is, ha az is elfér. Nézz körül itt, van néhány darab.
[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest