Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Etzel
aktív tag
Na most dobtam fel a kapott Gigabyte hűtőventit, és kellemes meglepetésemre, sokkal jobban hűt mint a rocket
, most idle 45 fok, terhelve 61-62 (orthossal 1órán át), amíg a másikkal (rocket), idle 54-55 fok, terhelve 70 fok, vagy fölötte.
Szval meg vagyok elégedve vele.
Típusa:
Gigabyte G-Power Pro (GH-PDU21MF)
itt megtekinthetitek
[link]
Az előző meg a 3D Rocket, ami egyébként eladó, a legutolsó a lap alján!!
-
Henryk
aktív tag
cseréld nyugodtan...
az én gyári hűtésemmel a 2.8as proci egy szar házban levett oldallal alig több mint 3gh-ig bírta, és ekkor már 5ezer fölött pörgött és a proci 60-70 fokos volt átlagba... mégis mit várunk egy porszívó hangjú kis ventitől ami egy vastömböt fúj
aztán vettem egy jó kis AC-t 6k körül(6év gari, kerámiacsapágyas), 2200 on pörög, a tápom hangosabb nála, pedig abban 12es venti van. a proci 3.5Ghz en megy HT-vel és alap 35 maxon 50 fok...
ajánlom mindenkinek a gyári vastömbök helyett valami nagyobb méretű hőcsöves lemezes ize beszerzését... sokkal jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest