- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
700 - 601
28108 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
-
Met
nagyúr
ennél jobban nem tudtam körbeírni

-
Winner_hun
félisten
-
Met
nagyúr
-
BóBe
csendes tag
-
Met
nagyúr
-
Met
nagyúr
-
polip
addikt
-
BóBe
csendes tag
-
D@ni88
addikt
-
Met
nagyúr
-
OP-ToTo
aktív tag
Az én jelenlegi konfigom az egy 2,4 gherz intel pentium proci, egy 250 gb sata 2 samsung, dvd író, 512 mb kingston ram, 500 w coolink táp ( 12 cm venti) asrock p4vm800 alaplap, asus ati rad 9550 videókari. 1 b 8 cm-es venti va na házba. Alaplap 35 fok, Winyó 40 fok, Proci max 46 fok elég nagy terhelés alatt. Ez szerintem nem anynira meleg. De ha vennék bele hátra egy 12 cm-es ventit ami be se fér (nincs rá lyuk a csavaroknak) meg előre valami ventit akkor sztem kurva jó idő lenne bent. Ez egy régi típusu ház.
Most veszek új konfigot amit már írtam is házzal, meg ventikkel. De a mostani gépembe elég jó idő van. Csak nagyon hangos mind a 2 venti. De már lepörögtek 3,5 évet. Amúgy tegnap vettem észre evesert-el hogy 3500-at förög mind a 2 venti. Nem csoda hogy hangos egy kicsit.
U.I: Ha alapjáraton megy a gép értem ezt hogy fut a strong dc ++, közbe netezek, megy a zene, esetleg filemt nézek a proci 40 fokos. Ha neki állok divx-dvd konvertálni akkor felmegy 46 fokra. De ha nekiállok játszani akkor ugyanúgy 41.
[Szerkesztve] -
Norbo03
őstag
-
Met
nagyúr
Beraktam egy 8cm-es Zalmant lassú fordulaton az optikaik alatt levő helyre, hogy szívja be a levegőt.
4 fokkal lett hidegebb az alaplap, most 40.
Még megpróbálom elrendezgetni az útból az IDE kábelt és a tápkábelt. -
Norbo03
őstag
Hali!
Igazad van naon hasznos h a friss levegőt fújja a házba ezáltal a proci is frisseb/hidegebb levegőt kap. Célszerü eggyet az oldalába rakni és eggyet a gépház orrába mert az a tápnak segít a gépből a meleg levegőt kifele nyomni. Itt egy cikk róla és képek h mennyit segít a gépház orrába lévő venti:[link]
[Szerkesztve] -
Met
nagyúr
Nem, csak annyit csinál, hogy friss levegő áramot visz a procihűtő felé, így az nem a házban keringő melegebb levegővel dolgozik.
Hasznos, mert nekem be van kapcsolva, hogy autómatikusan csökkentse vagy növelje a procihűtő fordulatát a gép, terheléstől függően.
Venti előtt terhelésnél felpörgött 3000-re is és az már zavaró volt.
Most max 2000 és 60 fok
-
OP-ToTo
aktív tag
Ja ez a Tango és Cash be volt. Oltári film. Sok sikert
-
DisRespect
csendes tag
-
OP-ToTo
aktív tag
Asszem én is ezt a hűtőt néztem ki. Biztos nehéz rászerelni a prockóra ezért nem is én fogom hanem a haver akinél veszem. Én arra szavazok hogy rosszúl illesztetted a cpu-ra. Milyen ventik vannak a gépedbe?
[Szerkesztve] -
DisRespect
csendes tag
-
Madn!ght
addikt
Ha olcsobban akarod meguszni , akkor a táp alá mindenképp tegyél egy rendszerhűtőt. Anno a 2500+@3200xp-m ugyanigy volt. A tap ala beszerelt venti 5-8 fokot segitett.
ja még vmi. gyanus hogy a vga fűt be igazan, es a tap ventije gyengus hogy a termelt hot elvezesse. Erdemes lenne egy silencert tenni a vga-ra is, ami kifele fujna a hazbol a levegot. (9800promon volt korabban silencer, es az tovabbi 4-5 fokot hutott a haz belsejeben.)
Ha tobb penzt szannal ra, akkor cserelj gephazat!
Egyebkent en is pont emiatt csereltem gephazat most, mert a regi codegenben csak allt a levego. 10-15e HUF kozott mar vannak eleg jo hazikok amik orvosolnak a bajodat. (elol hatul 12centis ventik )
gl! -
(Bundás)
addikt
Nem mér rosszul több, mint valószínű, mivel csak a bordákat mérted a mag-nál azért jóval melegebb van.
Ahogy előttem írták pasztázt újra, nézd meg hogy rendesen raktad-e fel a bordát, rendesen fekszik-e. Ház oldala rajta van? -
Winner_hun
félisten
miért lenne az?
-
DisRespect
csendes tag
-
DisRespect
csendes tag
-
Met
nagyúr
Nekem a 3 gigás P4, netezésnél 47-49 fok.
Igaz a ház oldaláról kap levegőt egy 12centis ventitől.
Annélkül 50 körül mozgott, terhelésnél 60. -
DisRespect
csendes tag
-
Norbo03
őstag
Segíteni segítene de nem annyit h normális legyen a hőfok. Tom miylen én is így voltam vele h nem akartam vissza levenni a hütőt mert sok időbe van. De ha muszáj akkor sajnos muszáj.

-
DisRespect
csendes tag
-
Norbo03
őstag
OKsa mérj rá. De azért sztem pasztázd újra és rakd fel mégegyszer ha az érzékelők
jól mérnek. -
DisRespect
csendes tag
-
Norbo03
őstag
Hali!
Hát annyira nem mérhetnek rosszul. Jah meg ezek a szoftverek mindig az érzékelőből kiolvasott adatot írják ki. Tehát te azt látod amit az érzékelő mér. Fogd meg a bordát és nagyjából próbáld eltalálni h hány fokos lehet. -
DisRespect
csendes tag
Nem lehet hogy csak a softwareek mérnek rosszul?
-
DisRespect
csendes tag
-
Norbo03
őstag
Hali!
Akkor naon nagy az esélye annak h a felfogatással van a baj. -
DisRespect
csendes tag
-
Norbo03
őstag
Hali!
Az már vészes,sok ha 1 perc alatt odáig fel ment. Próbáltad már újrapasztázni? Jól fel fekszikk a hütő? Esetleg nincs tele porral a borda?
[Szerkesztve] -
DisRespect
csendes tag
-
Norbo03
őstag
Hali!
Hát h a te a procid hány fokos full terhelés alatt azt könnyen kiderítheted. Töltsd le az everestet és inditsd el. Aztán indinst el a prime95-ben a tortura teszet és miközbe fut a teszt figyeld a proci hőmérsékeletét. Kb 1-1,5 óra hosszát futtasd és nézd meg akkor mennyi a hőmérsékelete.
Mod: A chip-setet nem bizots h tod mérni.De azok 80 fokot is elviselnek ha kell. De azokon van legalább borda és az elég neki.
[Szerkesztve] -
DisRespect
csendes tag
-
(Bundás)
addikt
Milyen proc, milyen chipset, milyen hűtés, házoldal nélkül...???
Ha nincs rajta hűtő 100 fok fölött is, egy ideig!
-
DisRespect
csendes tag
-
Met
nagyúr
-
Norbo03
őstag
-
polip
addikt
-
Norbo03
őstag
-
polip
addikt
-
polip
addikt
-
C^^
őstag
''Pl fúró? Mert én csak azzal tudom elképzelni egy venti hely kialakítását.''
En eleg rossz megoldasnak tartom a kis lukakat, mert nagyon visszafogjak a legaramlast. A legtobb gyarto ilyeneket rak a hazara. A modderek tobbsege is ki szokta vagni a ventik elol ezt a gyari ''ventiracsot'', es helyette odatesz egy masik ventiracsot, vagy nem tesz oda semmit. Sokkal halkabb lesz, mert megszunik a szelzaj, es a legaramlast se fogja vissza.
Egy ilyen munkat sok ezkozzel meg lehet csinalni, de ha igazan azt szeretned, hogy szep, es pontos legyen, akkor erdemes kombiezkozzel + vagokoronggal csinalni. (pl. Dremel).
Dekopirral is meg lehet csinalni szepen, lattam mar peldat ra.
[Szerkesztve] -
rétisün
veterán
-
polip
addikt
-
Norbo03
őstag
Hali!
Ti hogyan szednétek ki egy olyan csavart ami a távtartóval forog együtt? Jah és ha rátartok a távtartóra akkor meg csak a csavar forog de nem jön kifelé. -
polip
addikt
-
OP-ToTo
aktív tag
Most vettem észre hogy előre a házamba lehet ventit rakni ŁoŁ.
Észrevetetm a beömlő nyílást. Annyira rejtett hogy 3 év alatt enm tűnt fel. Átvilágítottam lámpával és a gépház eleján csomó helyen kijött a fény. ŁoŁ.
[Szerkesztve] -
polip
addikt
-
rétisün
veterán
a m³/h és a CFM között hogy kell átszámolni? tehát mondjuk 80 CFM az hány m³/h-nak felel meg?
-
Met
nagyúr
-
OP-ToTo
aktív tag
Jó cuccod van meg kell hagyni. Eldöntötem inkább veszek egy házat készen. Úgyse vesz ilyet minden héten az ember. Meg a házon nem szabad spórolni. Ezközöket pl fúrófej nem akarok venni mert a végén anyiba jönné ki mint egy minőségi házzal. Foxconn vs. Thermalthake marad sztem.
-
BóBe
csendes tag
-
(Bundás)
addikt
-
BóBe
csendes tag
-
(Bundás)
addikt
Akkor biztos kell egy lyuk a ház tetejére, a Codegen beledöglene a melegbe!

Viszont, ha normálisabb 12cm-es tápot veszel, akkor lehet felesleges a háztetős venti.
Merevlemezek maradnak alul?
BóBe: ''körkivágó'' akad 8-12cm-esbe is? Ez elvileg csempevájó, vagy speciel fémhez van?
[Szerkesztve] -
BóBe
csendes tag
-
(Bundás)
addikt
Kétféle biztos van:
Bl: [link] ezt lelted te.
Pro: [link] Ezt teszelte a Ph! Annyi biztos, hogy ez 3000RPM-ig is kipörög (igaz elviselhetetlen), plusz egy-két extra van még hozzá...
Op-ToTo: Arra gondolok igen. Inkább flex, de fúróval is meg lehet csinálni, bár az hyperkókányolás: megrajzolod a köralakot, körbefúrod körív mentén pontokba, kieszeded e darabot, majd reszelővel szépen körformára reszeled, de ez így elég enegria és időigényes, nomeg könnyen deformálódhat az oldallap is. Flex-es megoldás kicsit könnyebb és gyorsabb, talán még dekopírfűrész. -
BóBe
csendes tag
-
Norbo03
őstag
-
OP-ToTo
aktív tag
,,moddingolás'' alatt az érted hogy magam állok nek ia mostani gépházamat kialakítani? Lyukakat csinálni a ventillátorknak, szellőző nyílásokat vágni, lefesteni stb? Ehez lenne kedvem de nem vagyok egy ezeremster. Amúgy ezt milyen szerszámmal kéne csinálni? Pl fúró? Mert én csak azzal tudom elképzelni egy venti hely kialakítását.
-
(Bundás)
addikt
-
BóBe
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek, most moddingdolok
(már megint) egy házat és annyit szertnék kérdezni hogy
szerintetek a ventiket hogy helyezzem el a gépben.Terveim
szerint így lenne: procihűtő egy 12cm revoltec 1200rpm ez
szűkítővel lesz a procibordán, mert egyébként csak 8cm férne rá,
ezt a 12cm ventit még egy ugyanilyen venti fújná ami az oldallapon
helyezkedne, hát a mostani gépeben az oldallapon is így van csak
alatta is van ami a vga (Ati radeon 9600pro 256mb) kártyára fújja.
Lehet hogy maradok ennél vagy teszek a kártyára nagyobb ventit
,
mert ami gyárilag rajta van nagyon süvít!És az oldallapon a ventik
mind befelé fújnak!!!A tetején is lesz szintén 12cm-es.És a gép
belsejében a gyorslevegőszállítás érdekében kör idekábeleket
használok, és a táp madzagait beharisnyázom.
Várom a jó ötleteket a ventikkel kapcsolatban!
üdv! -
TrollMetal
aktív tag
25 fokos szobába...
-
(Bundás)
addikt
-
OP-ToTo
aktív tag
ASrock 939 dual sata 2 alaplapot szeretnék. Szerinted azon önmagában elférne az a Zalman hűtő? A procit doboz nélül veszem. Nem jár hozzá semmi, ezért úgy gondoltam nem veszek gyári hűtőt mivel kevés anyagi ráfordítással kapnék egy ilyet.
-
Norbo03
őstag
-
(Bundás)
addikt
Moddingoláshoz nincs kedved? Nekem mondjuk nem nagyon tetszenek a mezei atx házak, szeretném ha minden el lenne rendezve rendesen és a kábelek nem össze-vissza tekerednek. Bontóban vettem 1500 Forintért egy magasított atx házat, olyan merevítőset. Az oldallapot szépen kilyuggatom, kap egyet a proci, a merevlemezek és a videókártya is, a táp meg szivja majd a levegőt. Majd szépen lefestem.
Ha van vagy lesz plusz tőkéd lefestetheted profikkal, grafikákkal, elég szép dolgokat csinálnak, akár itt a ph!-n is, vagy gyártatsz rá matricát.
A64-re nem kell, akkora bazi nagy hűtő, nem a melegedéséről híres.
Ha belenézel a házba lehet látni valamelyest, vagy mérni a táp és az alaplap közti helytávolságot, meg az sem mindegy, hogy a processzor foglalat, hol helyezkedik el, K7 esetében viszonylag magasan. -
TrollMetal
aktív tag
-
Norbo03
őstag
Hali!
Pont ezt a cikket olvasom mert ez is benne van link-ként az előbb belinkelt cikk-be. Naon érdekes és naon okos kis találmány a hővezetőcső. Eddig amit olvastam abból azt szűrtem le h az a léynege h: a proci felől érkező hőt a bordának minnél hidegebb tájáéra terelje. Egy hővezető csöves hütőnélk a bordának a hőelsoszlása sokkal egyenletesebb. Na meg a processzortól egyenesen elfele vezeti a hőt. E-mellet döntök lehet h 6-7 fok hüléssel is számolhatok ami azért nem lenne rossz.
-
OP-ToTo
aktív tag
Most azon kondolkodom erősen hogy a spórolás jegyébe az új géphez először nem is fogok házat venni. Hanem 1 hónappal késöbb. Ennek a háznak a hűtése elég gyatra. Sehol egy légbeömlő nyílás. A hátulján van egy 8 cm-es venti azt ennyi. Ami jelenleg nincs beüzemelve. Szóval no venti csak 1 db a prockón 40 fok alatt tartja a procit. Mindenem 40 fokos. Bár egy Athlon 64 esetébe kéne hűtés.
-
(Bundás)
addikt
-
OP-ToTo
aktív tag
Hát feketébe gondolkodom. Amúgy rájöttem hogy nem csak a ház a gond hanem maga az alaplap is. Zalman cnps7000b-alcu univ golyós erre gondoltam hűtőnek. De most hogy így megnézem a jelenelgi alaplapomat necces lenne alapból elhelyezni mivel a prockó fölött tele van cuccal ami miatt szerintem alapból nem férne el. Amúgy a Kolink képek alapján nagyon tetszik de az elmondásod alapján már annyira nem. Amúgy 1 képből nem látja az ember hogy hogya illeszkedik a ház oldala a házhoz.
-
Norbo03
őstag
-
(Bundás)
addikt
-
OP-ToTo
aktív tag
-
(Bundás)
addikt
A giga G-power-je elég szimpatikus, pont volt teszt Zalmi 7700 társaságában: [link], fele annyiba kerül mint a Zalman és érdemes megnézni az eredményeket. Szerintem ezen gondolkodj.
Amit kinéztél legelőszőr az 7000-res, alu-s, az Alcomp a rezeset gyűrte le, szóval nem nagyon éri meg az árát az alus, sztem.
Mondjuk az igaz, hogy a 12cm-es ventivel + tölcsérrel nem fért el az Alcomp egy normális házban, beleakadt a tápba!
De Op-ToTo által linkelt Kolink házba a Zalmi 7000 se fért be, meg kellett emelni a táp rögzítését alátéttel, hogy feljebb döljön a táp, még így is hozzárét a bordához. -
(Bundás)
addikt
Ezeket leltem még régebbről:
''Alcomp+Coolink vs4b (500rpm)! 51'C
Réz Zalman (1500-2000rpm) 51'C''
''2500@3100 (9x235):
2000rpm-en 46-48 'C ami azért hangoska, de 1500RPM-en alig hallható és 50 'C-on volt max a CPU 1-2 órás Prime95 futtatása alatt, 29 'C-os szobahőmérséklet mellett!''
-> 235-ös fsb azért megdobta a hőtermelést...
Ez már egy lockos barton volt:
11x220=2400mhz-n egy órás prime torture test egyenként (több órás várakozás után is tartotta az alábbi hőmérsékleteket)
Nyitott ház, 24'C szobahőmérséklet
2000Rpm= 44'C (hangoska)
1500Rpm= 47'C (ventillátort nem nagyon hallani)
1000Rpm= 50'C (hangtalan lágy tavaszi szellő)
500Rpm= 52'C (mintha ott se lenne a venti!)
Nem tudom az alapórajelen járó 2800+-os samponodnak mi a rendes üzemi hőmérséklete. Ha a gyári hűtő tiszta alu, akkor egy réz hűtőnek mindenképp jobb hőleadása lesz, nomeg nálam a másik fő szempon a hangerő volt. Gyári nem süvít? -
Norbo03
őstag
Hali!
Igen azt láttam mert az Alcomp olyan mint a gyári hütés és ahhoz tényleg elég volt csak kihuznom a tápnak a kábeleit meg a memókat kivenni meg a videokarit és kényelmesen hozzá fértem. Amugy az Alcomp mennyivel nyujtana jobb teljesítményt mint a gyári? A mentekkel az volt h elkezdtem őket csavarni és már alapból csak forogtak a távtartóban utána elkezdtem rátartani és végül addig próbálkoztam h a menetek is megsérültek. Met akkor ez lehet venti függő
.
[Szerkesztve]
Mod: (Bundás) még itt lennének K7-re hütők.[link]
[Szerkesztve] -
Met
nagyúr
-
(Bundás)
addikt
Papst F412/2 -őt jelenleg 4000 forintért látok!
Kinek-mit ér...
Norbo03: az Alcomphoz nem kell kiszedned a lapot, legfeljebb a tápot. A 7000Cu-nál viszont hátulról is kellett buherálni. Mi történt amúgy a menetekkel? -
Met
nagyúr
Befelé szívja a levegőt.
Hogy mennyit ér? Értékre vagy a ház oldalára. Előbbit nemtudom, utóbbi kb. semmit
-
Norbo03
őstag
HalI!
Az a jó ha befele viszi a friss levegőt. Asszem a ventinek annak az oldalának kell a házon belül lenni ahol a matrica van rajta. -
Stylewars_kp
őstag
(#606) valaki!!!!
-
Norbo03
őstag
Hali!
A multkor is 1 órahosszát szenvedtem vele mire kijött a lap a házból vagyis azt a két csavart kitudtam venni. Nem tom h vegyem majd ki őket mert az asztalon csak biztosabb lenne rárakni a hütőt. Amitől meg félek az h tul közel lesznek a kondik a lapon.
[Szerkesztve] -
(Bundás)
addikt
-
Norbo03
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
Kérdezni szeretném hogy a gépház oldalán lévő ventillátor ki vagy befelé vugye a levegőt?
Szerintetek egy 4 cm-es PAPST venti mennyit ér? -
polip
addikt
-
(Bundás)
addikt
Én a csupasz bordát szereztem meg, kapott egy tölcsért és egy 12 cm-es Coolink vs4b-t. Anno tuning barton-nal teszteltem, jobban hűtött mint a Zalman 7000Cu, és csak 1500-as fordulaton volt a Coolink 2000 helyett.
Op-Toto: én csak ajánlani tudom, nem csalódtam benne,
mod: plusz még olcsóbb is
[Szerkesztve] -
Norbo03
őstag
Hali!
Thx
amugy a gyári ventihez képest mennyivel menne lejebb a hőmérsékelete a procimnak? Mert most gyári hütővel 49-52 fok körül mozog full terhelés alatt. Attól függően h milyen meleg van a multkor 52 fok volt aztán amikor lehült a levegő csak 49.
Mod: Szted a lapot kikéne szednem h betudjam rakni? Azért kérdem mert a multkor is amikor ujra pasztáztam a CPU-t ugy gondoltam kiszedem a lapot és asztalon mielőtt visszaraknám kipróbálom. Sikerült is kiszedni de annyira szarok a csavarok benne h van 1 ami sehogy se akar kijönnö most már. Ezért hanem kéne kiszedni jó lenne mert azzal naon sok időt megtakarítanék.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
polip
addikt
-
Norbo03
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
700 - 601
28108 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Crimson Desert
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5401,14" FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11,ÚJ AKKU
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/LOL.gif)

Ezek szerint te is jobban szereted magad ''bütykölgetni'' a géped (alkatrészeket) mint gyárilag megvenni!egy képe tényleg jó lenne.Perforált lemezzel csináltad???

![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060721/dsc013167wd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060721/dsc013159mp_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Kinek-mit ér...