Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
Én a csupasz bordát szereztem meg, kapott egy tölcsért és egy 12 cm-es Coolink vs4b-t. Anno tuning barton-nal teszteltem, jobban hűtött mint a Zalman 7000Cu, és csak 1500-as fordulaton volt a Coolink 2000 helyett.
Op-Toto: én csak ajánlani tudom, nem csalódtam benne,
mod: plusz még olcsóbb is
[Szerkesztve] -
(Bundás)
addikt
Ezeket leltem még régebbről:
''Alcomp+Coolink vs4b (500rpm)! 51'C
Réz Zalman (1500-2000rpm) 51'C''
''2500@3100 (9x235):
2000rpm-en 46-48 'C ami azért hangoska, de 1500RPM-en alig hallható és 50 'C-on volt max a CPU 1-2 órás Prime95 futtatása alatt, 29 'C-os szobahőmérséklet mellett!''
-> 235-ös fsb azért megdobta a hőtermelést...
Ez már egy lockos barton volt:
11x220=2400mhz-n egy órás prime torture test egyenként (több órás várakozás után is tartotta az alábbi hőmérsékleteket)
Nyitott ház, 24'C szobahőmérséklet
2000Rpm= 44'C (hangoska)
1500Rpm= 47'C (ventillátort nem nagyon hallani)
1000Rpm= 50'C (hangtalan lágy tavaszi szellő)
500Rpm= 52'C (mintha ott se lenne a venti!)
Nem tudom az alapórajelen járó 2800+-os samponodnak mi a rendes üzemi hőmérséklete. Ha a gyári hűtő tiszta alu, akkor egy réz hűtőnek mindenképp jobb hőleadása lesz, nomeg nálam a másik fő szempon a hangerő volt. Gyári nem süvít? -
(Bundás)
addikt
A giga G-power-je elég szimpatikus, pont volt teszt Zalmi 7700 társaságában: [link], fele annyiba kerül mint a Zalman és érdemes megnézni az eredményeket. Szerintem ezen gondolkodj.
Amit kinéztél legelőszőr az 7000-res, alu-s, az Alcomp a rezeset gyűrte le, szóval nem nagyon éri meg az árát az alus, sztem.
Mondjuk az igaz, hogy a 12cm-es ventivel + tölcsérrel nem fért el az Alcomp egy normális házban, beleakadt a tápba! De Op-ToTo által linkelt Kolink házba a Zalmi 7000 se fért be, meg kellett emelni a táp rögzítését alátéttel, hogy feljebb döljön a táp, még így is hozzárét a bordához. -
(Bundás)
addikt
Kétféle biztos van:
Bl: [link] ezt lelted te.
Pro: [link] Ezt teszelte a Ph! Annyi biztos, hogy ez 3000RPM-ig is kipörög (igaz elviselhetetlen), plusz egy-két extra van még hozzá...
Op-ToTo: Arra gondolok igen. Inkább flex, de fúróval is meg lehet csinálni, bár az hyperkókányolás: megrajzolod a köralakot, körbefúrod körív mentén pontokba, kieszeded e darabot, majd reszelővel szépen körformára reszeled, de ez így elég enegria és időigényes, nomeg könnyen deformálódhat az oldallap is. Flex-es megoldás kicsit könnyebb és gyorsabb, talán még dekopírfűrész. -
polip
addikt
-
-
-
Norbo03
őstag
Vagy esetleg rakd a legalsó optikai meghajtót 1-el feljebb és akkor betudsz aplikálni egy 8cm-est. Nah tehát ugy képzelem hogy raksz akkor oda 1-et ugy h az optikai meghajtót feljebb rakod. Egyet 8cm-st még az oldalának a közepébe és egy 12 cm-st a hátuljába ami pedig kifele szívja a levegőt. Sztem ez még nem lenne elég hangos vagyis nkm nem.
-
(Bundás)
addikt
Aham A merevlemezeket mindenképp hűteni szeretném, emellett gondoltad az optikai meghajtók alá a 8 cm-es ventit? Mint írtam a processzornak se ártana a lyuk, mert max 3 cm a távolság a ventillátor és az oldallap között. Nem terhelné le ez e ventilátort és csökkenne a levegőszállítási képessége?
Hátulra sajnos nem fér el egy 12 cm-es, vékony a ház. -
Org
aktív tag
Az oldalaba szerintem keves az a 8 centis, oda is jo lenne egy 12 centis, de ezt csak ugy mondom.
En most csinalom a gepemet es ugy tervezem hogy:
- alul a haz elejebe a 2(+1) winyo ele ket 8 centis venti
- a haz oldalaba egy 12 centis venti
- a haz hatuljaba pedig ket 8 centis venti
es ez mind zalman.''Nem Szabad Félned A Kudarctól, Játszd Végig A Játékot.''
-
Org
aktív tag
Nincs helyem hatulra rakni 12 centist, nem ferne el.
Ezert rakok inkabb ket 8 centist az legalabb elfer, de az is csak ugy hogy az egyik 8 centisnek van rendes helye a masiknak pedig en barkacsolok egy helyet a haz hatuljaba a leges legaljaba.''Nem Szabad Félned A Kudarctól, Játszd Végig A Játékot.''
Új hozzászólás Aktív témák
- Kolink Inspire K7 Gépház
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
- APC Smart-UPS 750VA LCD(SMT750I) valódi szinuszos szünetmentes tápegység, számlával,1 év garanciával
- TELJESEN ÚJ-TÖBB DB-Tápegység / BE: 230V ac / KI: 52.8W, 24V dc, 2.2A
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest