Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mára elég volt az LSD-ből
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@ni88
addikt
hali, nem tom h ti hogy vagytok vele, de én most próbálgattam a ventibeállításokat, h melyik jobb h, h hátul/oldalt/elöl be/ki fúj, de nekem úgy a legnagyob hatásfokú, ha az összes vetni befele fújja, lehet h nagy lenne a tápom légszállítása kifele?
-
D@ni88
addikt
na kérem, ma voltam a Félegyháza legjobb számtechbolja kirakatát megnézni, és megláttam egy légcsatornát a kirakatba hát már mióta kerestem egy ilyet. meg a fórumot olvasgatva jónéhány PH-s csávó is.
a cucc Air duct néven fut asszem és 700ftos ''horribilis'' áron kapható ezen túl 8cm=>7cmes ventiátalakító is van, ami mifelénk ritkaság számba megy.
(Mert egyszer voltam bent egy másik helyi bltba, és venni akartam volna egy 7cmes ventit, erre azt a válast kaptam, h ilyen ventiszabvány nincs is) na mind1, holnap megyek és meg is veszem a cuccot.
bye -
D@ni88
addikt
hali t4egnap bementem egy boltba h hűtőt szeretnék, aztán ezt ajánlotta az eladó
TTC-NH01TB/932/PW
478asra keresnék, aztán aztmondta h felmegy rá, de hát itt nézve a tulajdonságait azt írják h 775 akkor most jó vagy sem? -
D@ni88
addikt
Tudtok nekem ajánlani valami halk 9,2cm-es ventit, ami vékony, nem az a 2,5cm vastagságú
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos cigaretta 🔞
- BestBuy topik
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed