- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
LeECO Le 2 és Le 2 Pro Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tejcsi4
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #4142 üzenetére
Egyelőre nem látok gondot. Bár az újratelepítések során pár alkalmazás kimaradt. Fene tudja. Viszont előjött egy új probléma. Nem tudom konfigurálni a mobilinternetet. Ez alatt azt értem, hogy UPC általi mobilinternetet használok a második SIM kártyahelyen. Ezt első használat során be kell állítani (APN, MNC, MCC...). Eddig semmi gond nem volt, használtam is rendesen, most azonban ez után a tiszta telepítés után egyszerűen nem hagyja a gyárilag beállított hozzáféréseket módosítani, az újat pedig nem engedi menteni. Na ennek mi lehet az oka. Biztonság kedvéért nyomtam egy DALVIK/CACHE törlést de nem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Bemutató LeEco Le 2 Pro: Le a kalappal!
- Milyen program, ami...?
- Opel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Robotporszívók
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest