- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
Topikgazda
válasz
Yodamest #63780 üzenetére
"vannak objektíven megmondható dolgok a világban, nem minden szubjektív (bár sokak szerint minden az). Biztos vagyok benne, hogy pl. Yuumi is egy ilyen objektíven elrontott koncepció"
Nem nagyon vannak objektív dolgok, de ha vannak is, Yuumi létezése biztos, hogy nem az.
"mindig lehozza a meccset"
Ez szimplán nem igaz, linkeltem neked winratet, de úgy tűnik, nem olvastad.
"Ezt jól tudom, ezért is írtam, hogy "elvileg" ugyanolyan tudású játékosok, de mégis objektíven nézve is abszolút a rossz döntést hozzák meg, szóval nem én mondom, hogy rossz, hanem "A" rossz döntést. Ott volt a sárkányos videóm, amikor az ingyen irfernal draket nem szedtük le, mert a többiek miden inkább megölették magukat a Twisted Fate-el."
Megint csak nem objektív dolgokról beszélsz. Volt egy terv a fejükben, ha azt jobban valósítják meg, akkor nyertek (egy inhibbel is lehet nyerni, ha normálisan van megoldva). Nem sikerült, nem nyertetek. Magas kockázat / magas hozam.
"nem én mondom, hogy rossz,"
De, te mondod, hogy rossz, és ez majdnem mindig így is marad (abszurditásoktól eltekintve).
"Ez szerintem több összetevős: tegyük fel van A és B játékos, mindkettő silver 3-ban. Ebből következhet, hogy ugyan olyan jók, de közben lehet teljesen másban jók mindketten."
Ezzel maximálisan egyetértek, ezért is maradtam Support és Jungle
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple MacBook
- NBA és kosárlabda topic
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- PlayStation 5
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest