Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Frutiger Aero
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
hondahd #29092 üzenetére
Ó, Kayle nagyon univerzális, nyugodtan viszem bármikor midre, solo topra vagy supportnak is. Midről ugye jobb gankelni, azt kifejezetten szokták szeretni, ADC-ket 1v1-be bármikor learatom a fenébe, hacsak nincsenek valami brutális módon elfeedelve. Imádom, hogy ellenféltől függően lehet mind AD carrynek, mind AP carrynek építeni - mondjuk utóbbi a heal miatt jövedelmezőbb. Eddig talán Vayne az, akivel nem tudok kit kezdeni, mert plusz sebesség ide vagy oda, meg is tud lógni és utól is tud érni, plusz közben belémlő hetet.
Múltkor LCS-en láttam egy új build mechanizmust, ahol a Nashor's Tooth-t egy R???'s Hurricane követett (azt meg egy Void Staff). Én kombinálgattam tovább, harmadik itemnek volt már Wit's End, Hextech Gunblade és Guinsoo's Rageblade is. Mindegyik bevált. AP carry irányban (Sorcerer's Shoes, Nashor's Tooth, R???'s Hurricane, Void Staff, "kalap", Kétségbeesés Jogara) feladta az ellenfél idő előtt - mondjuk ehhez kellett a mid feeedje (4) az első tíz percben.
Kedvenc karakterem. Anno osztálytársak útján kerültem be S3 (?) idején (eddig pihent a profil, sajnos), vittek is mindig at-re (30-asok voltak mind), ahol ugye mindig nekem kellett alkalmazkodni. Vagy tank, vagy support karakterekkel kellett jönnöm. Jófejek voltak, jobb volt így beletanulni a játék alapjaiba, mint egyedül. Mondjuk a tankokat megutáltatták velem, mert nem tudtam megvédeni a carryket és supportokat - legalábbis nekem rótták fel.
Kayle-val meg egy free rotaion során találkoztam. Bejött a stílusa, hogy alapjaiban véve közelharcos, a Rigtheous Furyval viszont range-t és splash damage-et is kap. Valamint bármit veszek neki, erősebb lesz. Az ultija eleinte nem tetszett, mert nem sebzett, sokáig töltött és rövid ideig tartott. Aztán amikor megfogta az akkor még nagyon OP (az én szemszögemből) és nagyon friss Darius Noxian Guilleotine-ját, akkor esett le az állam, hogy ez milyen mocskosul hasznos spell. Elkezdtem okosabban használni a karaktert, kitapasztaltam a buildeket (hol lett volna eszembe akkoriban megnézni egy MobaFire-t - mondjuk onnan kb. nulla Kayle builddal egyezik a sajátjaim). Randomokban egyre több volt a" gg kayle" (pozitív értelemben), haveroktól a "szép volt, tesó!", majd a "supportot rendeltünk, nem AP carry-t"Skint is kapott. Mondjuk három skines karakterem van, de csak a Judgement Kayle volt amit én vettem. A Traditional Karma és a Riot Girl Tristana mintha mindig is ott lett volna
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Lenovo Thinkpad L15 Gen 2. Újszerű i5-1135, 24 Gb RAM, 1TB SSD
- HP SPECTRE X360,4K Touch,core i7,IntelHD+RX VEGA 4GB!!!VGA,8-32GB RAM,256-512 SSD,ÚJ AKKU
- Macbook Air M2 15 8/256 Apple garancia
- Újszerű ThinkPad E14, core i5 1135g7(8x4,2Ghz),IRIS XE VGA,8-32GB RAM,256-512GB SSD,
- ThinkPad Yoga Áthajtható Érintős FullHd,Core i7,TOLL,világító billentyűzet,8GB RAM,240GB SSD,Jó akku
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest