Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
Hajrá CLG EU!
-
kexksz
addikt
Amúgy kéne ide szerintem egy új első hsz, valaki nem unatkozik annyira, hogy megcsinálja? Segítenék benne esetleg.
Illetve lehetne egy Logoutos blogot is a játékosok nevével/szerverével/elojával.
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
Lux ennyire fotm most ázsiában?
-
kexksz
addikt
Azubu Frost Wriggle's Shen
iG HÁROM Aegis.
Nem értem az életemet.
-
kexksz
addikt
Én azt nem értem, hogy miért Wriggle's-t építenek rajta.
-
kexksz
addikt
válasz superecneB #9246 üzenetére
Akkor vegyünk mostantól mondjuk Maokainak meg Alistarnak is, mert kb azokon is annyi értelme van,. mint shenen.
-
kexksz
addikt
válasz superecneB #9262 üzenetére
Shen 0 armor 0 sustain itemmel is 100% hpn marad végig a jungleben, én (illetve mindenki más, mert eddig Wriggle's csak olyan Shenen láttam, aki 9 reportot kapott a játék végén) biztos, hogy inkább olyan itemet vennék helyette, amibe mondjuk nem kell vamp scepter, amivel semmit nem tud kezdeni. Wriggle felfogható egy gold/5ként is ugye, de akkor is, nem ér meg szerintem 600 goldot az, hogy kapj lifestealt, amivel semmit nem érsz, meg 3 percenként egy wardot, amiből alapból 24 perc visszahozni a ráfordított plussz pénzt, illetve még több, mert úgy 24 ha instant lerakod a wardot, amint lejön cdről, tehát jó lesz az olyan 27-28-nak is.
Az alap kismadred talán még megérheti, mert Shen retek lassú jungleben, kicsit felgyorsítja, bár az AD része sem tier 1 stat Shennek
Különböző buildek lényegének kitárgyalása =/= lehurrogás, hogy mekkora szar.
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
válasz ChromeX #9281 üzenetére
Szerintem Logout postba írd össze és azt linkeld be az első hszben, úgy egyszerűbb hozzáadni/kivenni embereket.
Ha bejön S3 meg módosíthatnánk S2 "végi" ELOra, mert utána úgyis 2-3 hónap minimum, amíg beáll a legtöbb ember ELOja ismét egy stabil értékre.
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
válasz n a x v i L #9315 üzenetére
Október 23.
-
kexksz
addikt
Maokainak kb. gg a jungle, nagyon jól csinálta CLG.
HAJRÁ CLG!
-
kexksz
addikt
CLG CLG CLG CLG!!!
Végén mindenki ugrál, yellowpete meg pókerarccal ül, wtf.
-
kexksz
addikt
válasz ClydeBeka2 #9358 üzenetére
Hát én besírok. Megint új játék kell majd? Azt írják Twitteren megint nem csak a stream halt be, hanem az egész net és nem tudnak reconnectelni. Ááááhh.
Amúgy azt vágjátok, hogy WE supportjának 1 óránál csak 2 gold/10je, 1 ruby crystalja meg 1 lv1 cipője van? Jó pár wardot kellett szegénynek vennie a Baron táncokhoz.
Illetve amíg várunk: Reginald visszavonul a LoLból.
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
LeagueofLegends @LeagueOfLegends
Internet issues at the venue, currently working to stabilize. The game is paused. #lolworlds
Ha minden igaz van esély rá, hogy reconnectelni tudjanak.
MEGY A STREAM
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
Igazából attól félek, hogy ígyis-úgyis kikap így már a nyertes Azubu ellen, lassan 5-6 órája játszanak folyamatosan, aztán rohadt fáradtan mehetnek majd elődöntőzni.
-
kexksz
addikt
Nálam most ásta el magát Azubu meg WE...
-
kexksz
addikt
Reginald meg úgy játszott, hogy a fülese félig nem volt fennt, így hallhatta a kommentátorokat...
Ez kezd nagyon, nagyon szánalmassá válni...
-
kexksz
addikt
Eve burst nélkül nem ér semmit, mert tankolni nem fog tudni, ahhoz meg nem tud elég ideig fightolni hogy sustained dmgje érjen valamit, ezért szvsz csak APsan jó, jungleben meg igazából sehogy nem jó, de ha muszáj akkor már APsan.
@sasa311: Igazából a mid Eve jelenleg szvsz az egyik legbrokenebb karakter Jayce-el együtt,
-
kexksz
addikt
Vérsona. [link]
-
kexksz
addikt
válasz ClydeBeka2 #9626 üzenetére
Elonak nem sok köze van ahhoz, hogy ki mennyit játszik.
-
kexksz
addikt
válasz ClydeBeka2 #9685 üzenetére
Diana már egyáltalán nem op.
-
kexksz
addikt
válasz szepi79 #9706 üzenetére
Ő, mert elkérte és te, mert odaadtad neki.
Amúgy Mana Capacitator alatt gondolom a Manipulátorra gondolsz, na olyat sose vegyél. Ancient Shield alatt Aegisre gondolsz? (Az jó amúgy, sőt, OP.)
Philo, HoG minden support coreja amúgy, amíg ez nincs meg ne vegyél semmi mást (persze közben egy 1-es cipőt kell) supporttól függően ha nagyon el vagy feedelődve vehetsz egy Kage'st még, de csak akkor ha ~12. perc előtt ki tudod venni. Core után jöhetnek az aura itemek, oracle, több ward. Ezeket sose veszed ki a gp10 előtt, mert nem lesz pénzed.
Lanephaseben sose legyen nálad 2-3-nál több ward. Tényleg, ne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest